Nem enged be a gmail az e-mail fiókomba pedig jó a jelszavam. Mit tudok tenni? (tudásbázis)
13. 03e8385f6c (válaszként erre: 1. - Rozsahajni)
2012. márc. 15. 20:29
12. Enéh1
2012. márc. 15. 20:22
nézd meg, hogy jól van e beállítva az időt/dátum a számítógépeden, mert ha nem, akkor azért nem enged be...laptop?
11. rozsahajni
2012. márc. 15. 20:07
Köszönöm kértem új jelszót. Kért pár adatot és 3-5 munkanapon belül kivizsgálják. Úgy látszik csak velem szórakozik ezek szerint. Másik fiókomba sem enged be azóta (kb. 3 hónapja) sem. Igaz az nem nagyon izgat, nem is foglalkoztam vele. De ez most fontos lenne. Lehet maradnom kéne a citromailnél annál kb. 10 éve nem volt még semmi gondom, csak csatolmányok mennyiségi korlátja a negatívum.
10. //Cicus// (válaszként erre: 8. - Rozsahajni)
2012. márc. 15. 19:58
Nekem is így van, hogy alapból beléptet, és nem volt eddig még ilyen gondom vele, hogy nem enged be.
9. //Cicus//
2012. márc. 15. 19:57
Sütiket nem kell ehhez engedélyezni?
Vagy kérj jelszóemlékeztetőt, azt arra a címre küldik, amit megadtál. Szóval, ha esetleg feltörték, akkor sem tudja meg a feltörő a jelszót, és egy olyan címre megy, amibe be tudsz lépni...
8. rozsahajni
2012. márc. 15. 19:56
Elég rég óta nem jelentkeztem ki, hanem automatikusan beléptetett mikor bekapcsoltam a gépet. Ez lehet a baj, hogy most aztán örökre ki akar léptetni? :)
7. e4cce736f7 (válaszként erre: 3. - Rozsahajni)
2012. márc. 15. 19:55
Ha nem enged be mint felhasználót, ellenőrizd, h a megfelelő karaktereket írod-e, kérj jelszó emlékeztetőt. Ha kidob egy másik felületre, akkor próbálkozz vele később, mert lehet a kiszolgáló miatt van gebasz, vagy esetleg próbálkozz egy másik böngészőn keresztül átjutni.
6. rozsahajni
2012. márc. 15. 19:54
Megint azt írja, hogy a felhasználónév vagy jeszó hibás. Caps Lockot is ellenőriztem már többször.
5. 2100
2012. márc. 15. 19:53
Nekem mukodik. Nezd meg, nem nyomtad-e be a caps lockot (nalam neha az a gond).
4. Cucicsillag
2012. márc. 15. 19:52
ellenőrizd mégegyszer
3. rozsahajni
2012. márc. 15. 19:52
Tegnap még nem volt semmi gond, ma meg egész nap sem enged be. Már jártam így egy másikkal ezért kellett új fiókot csinálnom 1 hónapja kb. Most megint kezdi. Nektek volt már ilyen?
2. e4cce736f7
2012. márc. 15. 19:51
szia. Ki ír valamit a felület?
1. rozsahajni
2012. márc. 15. 19:50
Nem enged be a gmail az e-mail fiókomba pedig jó a jelszavam. Mit tudok tenni?
További ajánlott fórumok:
- Elfelejtettem a freemail jelszavam. Másik e-mail címet hogy kell csinálni?
- Ha úgy változtatom meg Facebookon a jelszavam, hogy más bent van a fiókomban, akkor ő utána be fog tudni lépni legközelebb is?
- A Facebookra nem tudok visszamenni, mert a jelszavamat nem fogadja el. Új jelszót kérni nem tudok, mert az e-mail címem megszűnt.Mit tegyekí
- Megváltoztattam a jelszavam Facebook-on, egyből kiléptetett, és mikor be akartam lépni, nem engedte. Miért nem?
- Hogyan lehet a yahoo felületen megváltoztatni az e-mail jelszavamat?
- Hogyan tudnék belépni a Freemail fiókomba, ha elfelejtettem a jelszavam és jelszó emlékeztetőm sincsen?