Nem bírom (beszélgetés)
Az én eddigi tapasztalatom:
"Mindig akkor bukkan fel az akit egykor nagyon szerettem, amikor már lemondtam róla."
És ez mindig így van. :S
A sértődés tényleg csak ürügy lehetett.
A jósok, látók abból élnek, hogy azt mondják amit hallani akarsz. Hiba volt hozzájuk fordulni, mert csak megnehezítik a dolgodat.
Ha ennyire nem bírod, akkor miért nem keresed meg?
Legalább tisztán láthatnád, hogy mi újság.
ezzel nem értek egyet.
ha igaz szerelem volt, évekig fájhat....
Szerintem lepj tul rajta!
Ne hatra tekints, hanem elore.
Ha akarna , keresne.
Mi az amit nem bocsajtott meg?
Es te is kerested ot, vagy csak azt varod, hogy o keressen meg?
Ugye neked volt mar egy ilyen forumod csak mas nick nevvel?
Szerintem lepj tovabb te is..1 ev boven eleg arra hogy tul lepj valakin.
Ha baratok voltatok csak akkor foleg..
12 hónapja nem kommunikáltam azzal az emberrel akit életemben először igazán szerettem.
Nem keres se ő se én. Nem vagyunk függetlenek, de nem vagyunk boldogok vagyis én nem. Róla nem tudok semmit. Nem bírom ezt az ŰRT ezt a le nem tisztázott dolgot, de barátaim szerint ezt csak én nem tisztáztam le. Ő igen, mert a bizonyíték, hogy nem keres ilyen régóta. Nem értem minden nap kommunikáltunk, ha eltelt 1 nap már minden baja volt többször mondta. Most meg megsértődött egy olyan dolgon amitől ezerszer nagyobbakat megbocsájtott már másnak. S nekem nem.
Egyik napról a másikra elvágták a kapcsolatunkat s kész vége ... Vannak napok amikor kicsit jobb, kicsit reálisabban látom, de sokszor iszonyú szomorúan ébredek.
Jósoknak, látóknak írok akik tartják bennem a lelket, ígérik látják, hogy visszajön, hogy gondol rám, de majd, majd később ...
30 éves voltam most márciusban vártam, hogy felköszönt, de semmi. :(
Létezik, hogy valaki évek múlva bukkan fel? Létezik, hogy valakik évekig nincsenek együtt és közben "szeretik" egymást?
Persze nálam nem biztos, hogy így van.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is?
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Szakítottunk, össze vagyok törve, meg akarok halni, nem bírom ki, segítsetek!!!
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Válok, mert nem bírom tovább
- Nem bírom!!!