Ne másoknak éljünk! (beszélgetős fórum)
MAGUNKNAK ÉLÜNK, ÉS A CSALÁDUNKNAK!
...és az téged érdekel?:)))
Hát...ezt annyira nem lehet teljesíteni,szerintem..legfeljebb csak előtérbe helyezzük magunkat mindenki másnál,és akkor meg megkapjuk,hogy önzők vagyunk,mert nem vettünk tekintetbe senkit...
Nem kell választanom,mert itt is megteremthető mindez,amit te paradicsomi létnek nevezel,csak épp össze kell hangolni a való élettel,ami már nehezebb dió.
Annyi információ,rezgés,inger áramlik manapság egy ember felé,hogy szinte képtelenség nem ebben a világban élni,hisz folyton bárhová néz az ember,egy reklám ,egy plakát figyelmeztet,hogy a pénz korát éljük....meg az erőszakét is ,sajnos.
De ,hogy ez rossz ,vagy épp jó,mert kezdünk elérkezni a végkifejletig,amikor is egyre többen jönnek rá az élet lényegére,azt nem tudhatom.
De emberek vagyunk és erről azért nem árt elfelejtkezni néha,ha túl akarunk szárnyalni a földi mivoltunkon:)))
Sajnos vannak dolgok, szokások, szabályok, amiknek meg kell felelnünk. Lenne is haddelhadd ha ki mernénk törni, el mernénk mondani szabadon a gondolatainkat. Jobb elkerülni a megbotránkozást.
Szerintem sem létezik, hiszen a fogantatásunk pillanában is mások akaratát teljesítjük. Születésünk után szüleink akarata szerint élünk. De tovább menvén amikor serdülünk akkor is az élet elvárásainak akarunk megfelelni. Később a párválasztások idején a nagy "Ő" nek próbálunk megtetszeni. Család alapítás után a párunknak és gyermekeinknek próbálunk megfeleő biztonságot teremteni. A lehanyatló korban pedig nem akarunk magunk után egy űrt hagyni. Összegezve mindent egoisták is lehetünk, ugyanis másoknak való megfelelésben önmagunknak is örömöt okozunk. Nekem ez a véleményem.
Ezek olyan szép gondolatok, ha ezt tesszük mi magunk is akkor már jó uton haladunk a világ megsegitésén!!!! : )))
Csak az a kérdés, találunk-e meghalgatást.
Szerinted érdemes? - valahogy az az érzésem kevesen vagyunk még itt.
Amit most is teszünk az is egy apró lépés,meg kellene ismertetni a valodi igaszságokkal az embereket,feléleszteni a vágyat az akaratot hogy ők akarjanak tenni valamit.Tiszta szándéku embereket összefogni keresni.Elsőként magunkba egyesíteni az erőt és sugározni az emberek felé..
Osztom a véleményed, Te mit javasolnál az embereknek, hogy tehetnék jobbá a világot???
Ezek mind együtt járnak és,igazad van csak feltettem egy kérdést.Én is hasónlóan gondolom,csak kiváncsi vagyok mások véleményére is.Azt még hoozzá tenném hogy ez a világ jelenleg inkább a pusztulás felé tart.Sok jószándéku,hasonló érzékenységű,lényere lenne szügség hogy megállíthatsuk a romlottságot..
Ne haragudj, de ez nekem még mindig, igy is tul egyszerü. Èn érezni akarom az életet a maga pozitiv és negativ érzéssein keresztül. Ha mindig heppi lenne az élet, akkor már nem is lenne miért élni......... : ))
A válaszom az, hogy én az életet választanán itt a földön, még akkor is, ha itt ez sokkal de sokkal nehezebb. : )
Szia ugy értettem hogy az emberek mit várnak a paradicsomi létről,ha egyszer beköszöntene lehet hogy fel sem tünne.Attól függetlenül megadodna a lehetőséged hogy közben fejlödj,hogy a világegyetem más pontján is képes legyél arra hogy "világokat" építs és javíts,tehát nem teljesen lennél passzív.Érted?Mert nem csak ez a világ ami "gyógyításra" szorul
Szia Fényvándor!
Bevallom nekem mind kettö tul egyszerünek tunnik. Nem hiszem, hogy a paradicsomban jól érezném magam ebben a pillanatban. Ès nem azért mert az ott tul egyszerü és nincs semmi huho,- nem, azért nem. Mert ez igy tulegyszerü lenne nekem.
Szerintem mi emberek a fájdalnaink és a kemény munka által tudunk fejlödni. Ha egyszerüen csak a paradicsomi életet válsztanánk itt a földön, mi lenne az ami inspirálna bennünket, hogy tanuljunk és fejlödjunk???
Azt, hogy fák és állatok nyelvén beszélhetnék az már jobban érdekel vagy az hogy a gondolataimmal teremthetnék - bár szerintem az amugy is teszem
Szerintem az embernek nem kell szégyenelnie amilye van. Ha azt tisztességes uton és tudásával szerezte, akkor ebben nem találok kivetni valot.
A másik pedig az, hogy ma már mindenért meg kell dolgozni, mert nem adnak ingyen semmit.
Ma az jutott eszembe hogy a világ olyan mint a drog,reklámok,villogó fények,információk végtelen áramlása,a pénz utáni hajsza ami a tudatodat mérgezi.Mi történne akkor ha pillanatok alatt megváltozna,és megjelenne az Úristen és azt mondaná:elveszek mindent ami a mai világ az ,cserébe tiéd lehet a Paradicsom,ami bár sokkal egyszerűbb,szegényesebb,de boldogságban élhetsz,nem lesznek javaid csak az amit megtermelsz,érteni fogsz fák és állatok nyelven,gondolataiddal teremthesz.Vagy választhatod,azt a világot is ahol,lehetsz milliomos,lehet kacsalábon forgo palotád,autód nőd,de ezekért minden életedbe keményen meg kell dolgoznod,másra nem lesz időd.Te mit választanál?
Jelen lenni a jelenben,ezt meg kell tanulni...
A szeretetet ne felejtsétek el a hétköznapokon sem.Boldog Karcsonyt!
Köszi az üzit mostanában kevesebb dolog jutott eszembe,de ha minden jól alakul hetente egy két alkalommal írok, vagy ahogy jön.Alakul a topikom,örömömre szolgál hogy olvassák véleményeimet remélem tudok újat mondani:))
(Bocsi elírtam)Mindenki tegye azt ami boldoggá teszi!Ha valaki jól érzi magát a családjában,az ugy helyes.Ne külsö világnak éljünk,forduljunk el mindentől ,ami azt hivatott ránk eröltetni hogy vannak dolgok amik nélkül nem élhetünk teljes életet.
Szia Fényvádor! régen nem halottunk egy másról mi van veled? Szépen alakul a toppikod. Gratulálok!
Megnéztem, nagyon kedves,aranyos :)
Minden piszkálódás nélkül jegyzem csak meg,hogy azt derült ki belőle,hogy szereted a családod és különösen a gyerekeid. De a miérteket csak Te tudod. Az életünk mozgatórugói gyakran önmagunk előtt sem ismertek, bizonyos dolgokat jó mélyre elásunk.
Kedves dolog ez a "babázás", mindig sokra becsültem,akiknek van valami plussz az életükben!
Küldök neked priviben egy honlapcímet, hogy eldönthesd, hogy mellllllllyik is lehet! ;) Azt írta a szabályzat, hogy ide nem lehet felírni.
Valószínű.Ausztriában kezdte ,de a szél hozzánk fújja:))
Nagyon igazad van.Ha nem belűlről fakad,akkor csak valamiért teszi meg az ember ezeket a dolgokat.(kötelességtudat,muszályból,megfelelni vágyásból),de így abszolúl nem fogja boldoggá tenni az amit csinál.Aztán jöhet majd a "mit meg nem tettem értetek és ez a hála?":)))
Aha, én meg Somogyban... akkor a Dunántúlon havazik... :o)
Úgy is szép:)))
Sokan nyújtják meg amikor kimondják :millli:)
Zalaegerszeg mellett lakom:)
További ajánlott fórumok: