Naranccsal sült csirkecomb recept
A Naranccsal sült csirkecomb hozzávalói:4 egész csirkecomb
1 dl édes fehérbor
2 db narancs
vaj
só
bors
A Naranccsal sült csirkecomb elkészítési módja:
A combokat sózzuk borsozzuk,bekenjük alaposan vajjal,a bőre alá bedugunk 2-3 gerezd narancsot. A fehérbort és a másik narancs kjfacsart levét összekeverjük és meglocsoljuk a combokat,kb 1 órára hűtőbe tesszük.A pácolt húsokat kivajazott jénai tálba tesszük,ráöntjük a páclevet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben készre sütjük.A sütés bejezése előtt vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a csirkét.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. máj. 25. 08:11
A naranccsal sült csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.