Nálatok ha valami elfogy, jelzi az akinél elfogyott? (beszélgetés)
Mindig megnézem mi kell, de majdnem mindig elfelejtek valamit.:) Listát egy évben egyszer írok, lehet, hogy gyakrabban kéne :)
Az üresen visszatett dobozokról ne is beszéljünk, meg a fazékról, amiben egy evőkanál kaja marad......üdítősdoboz fél dl üdítővel....az üres WC gurigától megbolondulok, miért nem lehet kicserélni??? váááááááááá
Mielőtt bevásárolni megyek, általában felmérem, mi van itthon, mi nincs, mit kell venni. Listázom, de még így is előfordul, hogy kimarad, mert nincs vagy mást (is) veszek.
Szóval aki a bevásárlásokat intézi, az ellenőrzi a készletet is:)
Szerintem sem fog változni,4 éve ezt csinálja,előtte semmi baj nem volt...igen nehéz helyzet,mert azt gondoltam a gyerekeknek jobb lesz így,de nem...remélem 2 hónapot még valahogy kibírunk...
köszönöm mindenkinek:)
Felveszi a pénzét és beteszi a dobozba..
most épp súlyzókat vett belöle,jelzem a gyerek kirándulására azt mondta nem fizeti ki a felét sem....
hupsz...
se rezsi se semmi?
Én sem hiszem,hidd el kedves:-)
Pont ezért biztattalak ily keményen hogy tuti vedd észre,ne hagyd magad..
Persze,a patkánynak a maga járandóságát!
Aliszia!te is ilyen cipőben jársz?
Dew-i!nem gondolom,hogy bármi történik engem kell elővenni,aki gürcöl értük reggeltől-estig,míg apuci játszik...semmit nem segyt,gyereknek 1 csokit nem vett még,játszóra sem vitte..stb..
patkányírtó viszont tetszik:)
További ajánlott fórumok:
- Húsleves leszűrésekor a szűrőmbe, gézlapot szoktam tenni, hogy tisztább legyen a leves. De elfogyott. Mivel helyettesíthetném? (a gézlapot)
- Fáj a fogam és elfogyott a fájdalomcsillapítóm. Tudtok valamit ajánlani fogfájásra?
- Péntek van, 21-e és nekem már elfogyott a pénzem. 😄😅 De...
- Családi okok miatt én igazoltam két napot a suliban, úgy hogy a 3, szülő által igazolható már elfogyott.Elfogadják majd?
- Ömlik a mosogatógépből a hab, elfogyott a tabletta, ezért folyékony mosogatót tettem bele. Mit tegyek?
- Ha a H&M-ben online valami elfogyott, akkor az a termék mikor lesz újra elérhető?