Ha a H&M-ben online valami elfogyott, akkor az a termék mikor lesz újra elérhető? (tudásbázis)
9. NomNom (válaszként erre: 8. - Df1e1c376c)
2020. júl. 6. 11:02
Jajbasszus igazad van
8. df1e1c376c (válaszként erre: 7. - NomNom)
2020. júl. 6. 10:48
Csak azt ne, mert lehet, hogy a parokakbol is keszlet hiány van.
7. NomNom (válaszként erre: 6. - VendrinerPiroska)
2020. júl. 6. 10:20
Igen ez meg a másik. Szerintem nem is fogok soha rendelni tőlük. Kihullik az összes hajam mire találok valamit.
2020. júl. 6. 08:45
Szerintem, abból, ami valamit is érne, alig van raktárkészlet. Lehetetlen méretekben cselleng itt-ott egy pár darab. Én az esetek többségében árnyékra vetődöm, mikor rákattintok egy termékre.
5. Charlize
2020. júl. 6. 08:33
Csak a gyerekruhákat nézem pár hónapja. Nagyon hiányos a raktárkészlet és nagyon változó, hogy vmi mikor lesz újra, lesz-e egyáltalán.
A legjobb az ügyfélszolgálatot keresni, ha sürgősen kell.
A gyereknek előre szoktam gyűjteni a ruhákat 1-2 szezonra, méretre, emiatt meg az akciók miatt is. Ha azonnal kellene, alig tudnék beszerezni neki 1-2 darabot.
4. NomNom (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. júl. 6. 08:25
Nem tudom de baromi idegesítő, hogy a kismama ruhák 90%-a csak online vásárolható és azoknak is több mint fele elfogyott, tehát hiába nézegetem nincs is raktáron...🙄
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Amaunet)
2020. júl. 6. 08:07
Ohh köszi
2020. júl. 5. 23:04
Válaszokat előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Nálatok ha valami elfogy, jelzi az akinél elfogyott?
- Húsleves leszűrésekor a szűrőmbe, gézlapot szoktam tenni, hogy tisztább legyen a leves. De elfogyott. Mivel helyettesíthetném? (a gézlapot)
- Fáj a fogam és elfogyott a fájdalomcsillapítóm. Tudtok valamit ajánlani fogfájásra?
- Péntek van, 21-e és nekem már elfogyott a pénzem. 😄😅 De...
- Családi okok miatt én igazoltam két napot a suliban, úgy hogy a 3, szülő által igazolható már elfogyott.Elfogadják majd?
- Hol találok olyan online elérhetőséget, ahol a csődbe ment cégek láthatóak hetente és ingyenes?