Az az igazság, hogy azt sem tudtam, hogyan kezdjek neki. Túl hosszúra sem akartam, mert unalmassá válhatott volna. Sajnálom, ha félre értelmezhető. Nem így szerettem volna. Most már 1 évesek elmultunk, és az idővel egyre boldogabb vagyok. Csodálatos anyának lenni.
Köszönöm, hogy leírtál pár mondatot, amely üzenet a számomra. Eddig nálunk is az volt, hogy tervezgetés, meg majd ha jobbak lesznek a körülmények stb. Rájöttem, hogy nincs értelme tovább várni. :)
Gratulálok, és sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!!!
Én is gratulálok! 36 évesen valóban megérett már az anyaság, főleg, hogy ennyire vágytál rá! De valahogy mégsem érzem azt a nagy boldogságot a cikkedből..olyan tényszerűen írsz...de lehet, hogy én értem félre, sok boldogságot!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.