Nagyobb erőltetés (pl. toaletten nagydolog) után, hüvelyi vérzés. Mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok! Megjöttem a dokitól.
A méhszájam teljes terjedelmében vérzik. Nagyon durva. Jobb oldalon 3 cm-es ciszta, a méhemben pedig még mindig itt figyel az az édes kis polipocska.
Első körön a méhszájamat kell nagyon sürgősen műteni, 2 hét múlva, mivel közben meg fog jönni. Utána a cisztától reméljük, hogy a most soron következő mensivel távozik, és utána ellátjuk a baját a polipocskának is.
Egyelőre ennyi.
A doktornő arcát soha többet nem akarom úgy látni, mint amikor meglátta a méhszájamat. :(
33 éves vagyok, és nekem is rengeteg marhaságot produkál a szervezetem sajnos. A hormonlaborom a tesztoszteron kivételével tökéletes lett állítólag. Azt a részét már nézték. Alapvetően én is jobban támogatom a természetes gyógymódokat, így nagy részét már ki is próbáltam, de nálam nem jöttek be sajna. Holnap reggel minden kiderül.
A múltkori ultrahangnál vagy egy elhalt terhességet, vagy egy polipot diagnosztizált a dokim... szóval most majd kiderül, hogy bármelyik ott van-e még. Elvileg utána menstruáltam egy hatalmasat, és távoznia kellett. Aki mensi után ultrahangozott elvileg nem is látott semmit, bár szinte csak bedugta, egyszer megforgatta, majd kihúzta... aki előtte vizsgált, az forgatta 4 percig, és jól körbenézte a méhemet... szóval most már tényleg semmit nem tudok. Bízom nagyon a reggelben. :)
Hűha... :) Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny és félős? :)
Graulálok egyébként a 8 évhez, szép! :)
Igen, holnap reggel megyek az orvoshoz.
Múltkor talált egy méhszájsebet is, de azt mondta nem kell vele foglalkozni, mert pici, és jó lett a rákszűrésem. A ploipot látta a méhemben, az is pici, azt mondta majd vissztérünk rá. Na majd akkor holnap.
Szia!
Akkor vissza kellene menned a dokihoz aki csinálta az ultrahangot, és elmondani neki a panaszaidat.
Anno, nekem is volt , szülés után jött elő nem sokkal, úgy volt , hogy megműtik, ám mire meglett az időpont a műtétre, visszahúzodott magától. Igaz nekem nem okozott panaszt, teljesen véletlenül vettem észre.
Mindenkép keres fel az orvost.
jobbulást: Üdv: É
Szia Tamtamano!
Igen... volt múltkor egy polipgyanús ultrahangom. Biztos, hogy hüvelyből jön... Többször ellenőriztem, és ez már a második hónap, hogy ez van. Ráadásul ebben a hónapban már két köztes vérzésem is volt, az egyik peteérésnél, a másik rá egy hétre. Most péntekre várom a mensim.
Nekem középidőben van ilyen, de annyira minimális, hogy tényleg csak a wc-papíron látszik (TUTI, HOGY NEM VÉGBÉLBŐL!!), és a betéten már nyoma sincs.
A középső pár napban. Vagy barnás, vagy icipici véres. És igen, "olyankor", pedig nem erőlködök különösebben.
Szia Eperke!
Igen, biztos hogy hüvelyből.
Biztos hüvelyből vérzel?
Nem végbélből? Mert ha nagydolog után végbélből vérzel, akkor előfordulhat, hogy aranyered van.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Szerinte dac és hiszti, szerintem erőltetés...
- Fiacskám végre szól ha pisilni kell, de a nagydolog még mindig bugyiba megy. Hogy tudom rávenni, hogy azt is a wc-be kell?
- Ha nehez jön a nagydolog a pelusba 2 hetes babánál, mit tehetek?
- Ti hogyan tisztítjátok a bilit ( kis és nagydolog után)?
- A nagydolog