Na elmaradt a világ vége, de úgy látom az emberek kezdenek bekattanni. (beszélgetős fórum)
El múlik a szilveszter aztán várjuk a húsvétot.
Nem lesz ennek vége soha sem.:):):):):):)
Ma nagyon enyhe idő van!!
Januárban fogok vásárolni akkor biztos pangás lesz az üzletekben.
Vagy nem??????
Délelőtt be kellett mennem még az egyik plázába apróságokért. Hömpölygött a tömeg, látszott, hogy van, aki még élet-halál harcot vív kínjában.
Egy nő mellettem hívta fel az anyját, hogy mi lenne, ha venne neki egy robotgépet. Gondolom, anyuka nemet mondott, mert utána még egyre idegesebben kérdezett két dolgot. Végül nem vett semmit :)
Nagyon mulatságos volt, ahogy néhányan morogtak, hogy mi a fenét keres ez a sok hülye még az utolsó pillanatban is az üzletekben :DDDDD
Világ vége el maradt.
A vásárlást janúárban meg ejtem.
Majd főzök valamit.
Lehet, hogy egy jó bögre forralt bort és már is ünnepi hangulatom lesz.
Ezt én is tudom! :)
Na de ki fogja nekem kifizetni??? :( Ezt már nem tudom! :(
:))
Hát ja!
Meleg tenger partján én is...
brühühü, még egy ideig biztosan nem tudok....
:)))
Olyan hülyék az emberek! (a homokban fekszenek...)
Én nemrég jöttem maeg a boltból(kisváros),de már alig volt kenyér.((
Mindig korábban szoktam kimenni, de most a hideg miatt később indultam, de már bánom...
Olyan tumultus volt mindenhol, mintha jövő hét közepéig megállna az élet...
Pedig még holnap.és hétfő délig is lehetne vásárolni...
Szerintem front vagy valami ilyesmi közeleg, én legalábbis magamon veszem észre. Türelmetlenebb vagyok, idegesebb, lobbanékonyabb.
Az, hogy gyakorlatilag az emberek semmibe veszik a másikat, nekem már fel sem tűnik.
Tegnap a vén nyugger a fény utcai piacon majdnem fellökte a babakocsit, amiben a kisfiam ült, mert ő nagyon siet. Kiabálnak, veszekszenek az emberek, morognak. Csak nem tudom, minek, mikor azzal nem oldanak meg semmit.
Nem jött el a világ vége.
Na majd legközelebb.
Hát, ja!
Nálunk garantáltan a zemberek nagy része totál feleslegesen gürcöl.A munkának nincs értéke úgy általában...
Mo. Európa legigazságtalanabb társadalma, mondá Hankiss Elemér...
Egyetértek vele.
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Mit lehet tenni az elmaradt tartásdíjak behajtására?
- Mennyi idősen kezdenek el járni a babák?
- Mit kellett volna tegnap tennem ami persze elmaradt..
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Valaki segítsen! Nem tudom kinyitni a járókánkat. Egyik oldala sem akar bekattanni. Van rá valami "jó fogás"?