Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Műszempilla szakma kitanulás folyamata fórum

Műszempilla szakma kitanulás folyamata (beszélgetős fórum)

7. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Segítőjótündér)
szept. 29. 15:15
Teljesen egyetertek. De pl. egy szabó nem tud segédet találni.
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Segítőjótündér)
szept. 27. 15:46
Ezzel a felhasználónévvel kicsit kevesebb utálattal is beszélhetnél a nőtársaidról... Rengetegen veszik igénybe ezeket a szolgáltatásokat, attól, hogy te nem élsz vele, másnak még lehet kedve hozzá. Nem agysebészet, hogy évekig kelljen tanulni, és ahogy más is írja, aki ügyes és szépen dolgozik, az simán megél belőle.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 3. - Segítőjótündér)
szept. 27. 15:40
Bizony-bizony rengeteg nő csináltat körmöt, pillát. Aki jó az igenis megél belőle.
4. birebora (válaszként erre: 3. - Segítőjótündér)
szept. 27. 15:26
Ugyanezt gondolom én is.
3. segítőjótündér (válaszként erre: 1. - Lujza_25)
szept. 27. 15:16
Ajjajj, minden második nő a városomban, akit ismerek, vagy műkörmös, vagy műszempillás. Kétlem, hogy ebben van a nagy pénz. Inkább lefoglalja a lányokat, míg találnak egy normális munkahelyet, vagy amíg gyereket vállalnak, én így vettem észre. Aztán vagy otthon csinálják, vagy apuci fizeti a méregdrága szalonbérlést, miután elvégezték a gyorstalpaló képzést. Tényleg 1 napos? Azta! Komoly! A kozmetikus vagy a fodrász szakma már egy kicsit komolyabb. Nem rosszból írom, de szerintem nincs sok értelme, minden sarkon van már egy körmös vagy műszempillás. Én nem járok ilyen helyekre, a körmömet és a szempillámat magamnak szeretem kipingálni, ha olyan a kedvem, és elég ügyesen, de ahogy elnézem, egyesek imádnak ilyesmikre költeni.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Lujza_25)
szept. 26. 12:17

Szia!

[link]

Itt válaszolnak a kérdéseidre.

szept. 26. 11:04

Sziasztok,

Egy kis okosítást szeretnék kérni tőletek Csajok, hogy kellene belevágni ebbe a szakmába.? Akik már benne vannak nagyon szépen megköszönném ha leírnák a folyamatot, hogyan kell nekikezdeni, tanfolyam elvégzése, de milyen jellegű tanfolyam amivel vállalkozást is indíthatok, milyen hosszú időt vesz igénybe és anyagilag is mi a vonzata.

Várom az okosságokat, köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook