Mustáros csülök recept
A Mustáros csülök hozzávalói:2 soványabb friss bőrös csülök
1 fej hagyma
1 dl fehér bor
4 kanál mustár
só bors
A Mustáros csülök elkészítési módja:
A megtisztított csülköket megsózzuk és lábasba téve kevés vizet öntünk rá.Fedő alatt puhára pároljuk.Ha kell a vizet még pótoljuk.Ha megpuhult tűzálló tálba átrakjuk.A levébe beletesszük a hagymát hozzákeverjük a mustárt a bort és a borssal ízesítjük,felforraljuk.Ráöntjük a csülökre és saját levével locsolgatva pirosra sütjük. Rizibizit,párolt zöldséget adhatubk mellé.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2010. aug. 28. 23:51
A mustáros csülök elkészítési módja és hozzávalói.