Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Valószínűleg ugyan az mint nálunk.
Elfelejtették elutalni.
Sziasztok!
Nekem március 23.-án lejárt a munkanélkülim,de a mai napig még nem kaptam meg a márciusra eső részt.
Pest megye. Tudja valaki,hogy mi lehet?
Szia!
Elvileg igen,gyakorlatban nem megy nekik.
Szia!
Elvileg 20-21 körül szokott megjönni a hòközi.
Ha 28.-an jár le akkor következő hónap 4-5-6 körül kapsz számlára,oostán később ha nem basszák el mint nálunk. :(
Tiszta vicc amit csinàlnak.
Lejárt a férjem járadéka Március 13.-án,se hòközivel se a mostanival nem küldtèk.
Ma már mondtam neki,hívja fel őket mert valami nem oké.
Erre közlik,hogy levan zárva de nem lett bérszámfejtve valamiért így majd a következő hòközivel lesz elküldve majd egyszer valamikor.
Szánalmas ami ott folyik…,
Sziasztok!
Mi is várjuk az első ellátást, szintén postai kifizetéssel, Szabolcs megye. Ma itt is megkapjuk, nem tudja valaki?
Szia!
Én meg kaptam, szintén Pest megye
Sziasztok!
Elsö ellátást kapom postai kifizetéssel kértem,tudja valaki,hogy kb.mikor várható? Pest megye
Sziasztok!
Veszprém megyében mikor várható utalás?
Sziasztok!
Pestmegye kapott utalást a héten?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?