Munkahelyemen a főnököm Hamupipőkének néz. Velem akarja... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az apàm 30 évig màsok hibàjàt javította programozóként. Persze ez tök más.
Mikor a saját otthoni bankja nem működött, mert csingili-linges karàcsonyi sztárokat tették fel, azokat úgy kiosztotta, hogy egy órám belül leszedték a jópofizast, és ment a rendszer :D
Ha tényleg helyi maca, nehéz megfúrni. Meg veszélyes is. De a tények tények.
Azért kicsit más a helyzet, mert nem ugyanaz a pozíciónk.
A kolléganő, aki rosszul dolgozott, adatokat rögzített, és rosszul, ő rögzítő. Én nem rögzítő vagyok, hanem elemző, ráadásul nem is azon a területen, mindössze annyi a közös bennünk, hogy ugyanaz a főnökünk.
Azt gondolom, hogy tövényileg sem állja meg a helyét az, hogy valaki másnak a feladatát csináljam, ami kifejezetten az ő munkakörébe tartozik, azért, mert 2.000 adatot, ami legalább 30.000 leütés (ctr C, ctr V,-k és számok beírása, illesztések, ki-be lépegetések egyik ablakból a másikba, stb...). Ráadásul nekem meg kellene előtte tanulnom a rögzítés menetét is.
Közeli családtagommal hasonló eset történt hosszú időn át végül feladta,elment másik céghez!
A te esetedben az a veszélyes,hogy a főnök egy idő után úgy láthatja,hogy nem vagy azon a szinten amin kellene,pl.lassú vagy!Ez viszaüthet rád!
Egy biztos!Nem lehet a más szemétjét sokáig söpörgetni! Idegileg megvisel!Gondod meg! Együtt érzek veled! Jó megoldást kívánok! Üdv.ŐsziFalevél 36
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- A munkahelyemen elveszett egy csomag, benne egy személy étkezési utalványaival. Ki akarják velem fizetetni, de én nem akarom. Mit tehetnék?
- Ketten vagyunk kezesek egy hitelnél, de csak nekem van munkahelyem, így tőlem akarják az egész összeget levonni. Jogszerű ez így?
- Munkahelyet váltok, de a főnököm az utolsó bőrt is leakarja rólam húzni. Mit tegyek?
- A főnököm be akarja zárni a boltot ahol dolgozok. Remélem,...
- Otthagytam a munkahelyemet a főnököm miatt.