Mosás után sárga folt a ruhán mitől lehet? (tudásbázis)
Sziasztok,
Az utóbbi 2 vagy 3 mosás alkalmaval észrevettem, hogy elég erős citromsárga színű foltok jelentek meg némely ruhákon, nem kímélve a fehér, de még némelyik színes ruhát sem. Pl egy égkék felsőmön zöldes foltok lettek ettől, már közvetlen a gépből kivéve. Nem váltottunk mosószert, sem öblítőt. Előszór arra gyanakodtam, hogy a párom szárító funkcióval mosott, és talán megégtek, sérültek a ruhák, de tegnap én mostam egyszerű mosó öblítő funkcióval, és mégis lett egy-két sárga folt egy fehér párnahuzaton. A dob, és az adagoló tiszta, legalábbis a látható helyeken biztos. Néha szoktuk ecettel takarítani a gépet. Ötlet, hogy mitől lehet?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!?
- Hol lehet jó áron nátrium perkarbonátot kapni? (Öko mosáshoz, folttisztító, fehérítő só)
- Öblítő nélküli mosás. Lehet így is?
- A kutyám két naponta mostmár ilyen zöldes sárga "nedvet" hány! Azt mondják az az idegessék jele! Mitől lehet ez?
- Pár nap alatt több lilás sárgás folt jött ki rajtam, mi lehet ez?
- Hogyan lehet hófehér ingből az izzadságot kiszedni, ha mosás után is látszik? (Csúnya sárga)