Mobiltelefonos bűncselekmény?! (beszélgetés)
Az marha jó, és ha valaki utál, kitölti az iq tesztet és beírja az én számomat?
Hát ...... úgy látszik, későn érő típus ..... :o)))
De az értelmi szintje lentebb van... :D
Azért elég szemét módon tálalják ezeket, egy 10 év körüli gyerek még simán bekajálja .... :o/
huuuuuuuuuuuuu! BBBBBpluuussszzz! huuuhuuu
Az egész erre megy ki szerintem ebből söprik be a pénzt!
Jaaaa...hát akkor lehet, hogy neki is megvolt, csak túlságosan pánikba esett és nem fogta fel, mit írnak... :)
.... és a további sms-ek már nem voltak ilyen bőbeszédűek, mint az első .... :o/
Nálunk az volt a gond, hogy a fiam - kis okoska :o)) - gondosan kitörölte az sms-eket, és csak néhány hét múlva szólt, hogy mi is a helyzet ....
Ő ezt mondta. Nem kellett böngésznie a neten és működött, csak épp 1080 Ft-jába került...Azóta szerintem kerüli az ilyen teszteket... :DDD
Nem tudom pontosan, de biztos beletartozik a csaliba, hogy válaszoljon az "ember fia lánya" az első sms-re, másképp nem lenne semmi értelme.
Küldettem magamnak egyet ...
Leírja a leiratkozást, hogy melyik számra és mit kell írni, egy honlapcímet és egy telószámot ... ami foglalt!
Rögtön az első után?
A későbbiekben csak egy weboldalra hivatkoznak, na ott kellett egy kicsit bogarászni, mert a fiam csak arra emlékezett, hogy az IQ teszttel indult a dolog ..... és ott volt minden egyéb is .... szóval jól eldugva, apróbetükben találtuk meg .... de utána működött ....
Elvileg ha nem válaszol az ember fia lánya az első smsre akkor nem iratkozódik fel.
De amúgy tényleg kínos, ha IQ teszttel csapják be az embert... :P
Most olvastam, hogy HIF e miatt a szolgáltató miatt tette kötelezővé minden mobilcég részére az emelt díjas smsek tiltását.
A barátom hamar megoldotta, mert amikor kapott sms-t tőlük, utánaírták, hogy mennyiért és hogyan lehet lemondani a szolgáltatást. Azt mondja, hogy sikerült.
Hajjajj, vigyázz az "átkokkal". Szerencsétlen költheti a pénzt az orvosi kezelésekre...
MSN veszély! Átverés!
Vigyázzatok!
Aki a Windows Live Messenger-t használja az msn-hez, a lap alján időnként megjelenik egy IQ-teszt.
Ez egy nagy átverés!!!!!
Ha rákattintasz és megcsinálod a feladatot, a telefonszámodat fogja kérni "a válasz" megküldéséhez.
Ha itt megadod a számodat, és a tovább gombra kattintasz, kapsz egy sms-t.
Ebben a pillanatban 1. 080, - forintot (Ezernyolcvan forintot) levonnak a kártyádról, előfizetésedről!
Innen kezdve az IQ-tesztről már szó sincs, hanem tagja lettél a "dada klubnak", és ami a legszörnyűbb: HETENTE le fog vonni újabb 1. 080, - forintokat a rendszer, egészen addig, amíg ki nem lépsz a dadából,
de kilépni sem egyszerű, mert a honlapon nincs ilyen opció, hanem egy telefon-automatát hívogathatsz munkaidőben.
Szóval ez a jelenlegi egyik LEGNAGYOBB CSALÁS, amely kimondottan a diákságot célozza!
Ez igaz!!! A fiam belemászott, de csak néhány hhét után szólt nekünk .... nem volt egyszerű kideríteni az elérhetőségüket, de az általuk küldött sms-ben hivatkoznak rá, utána viszont simán egy sms-sel ki lehet lépni, és nem zaklatnak utána többet, és persze a pénzt sem húzzák le.
Igen? Akkor ez amolyan itt a piros, hol a piros. Egy igaz, kettő kamu. :)
kakiljon sünt aki ezzel keres akár egy forintot is!
Arról hallottam én is. Amúgy igen, ez főleg az öregeken csattant, akik nagyon könnyen beveszik az ilyesmiket. Aztán a drága rokon lesi a számlát... :P
A két szélső biztos, hogy az hiszen ezt már egy pár oldalon letárgyalták.
További ajánlott fórumok: