Mivel lehet kimosni a kabátot, hogy ne fogjon a szine ecetet már probáltam de még mindig megy a szine és vizesen fog is? (tudásbázis)
6. godgoda
2008. márc. 22. 09:29
lehet kapni színfogó kendőt, vagy vidd tisztitóba.
5. Yudy
2008. márc. 22. 00:02
Ecet+só öblítés után ebben kell állni hagyni legalább 1 órát. Láttam még speciális kendőt, de nem próbáltam ki.
4. 1a50c86bb0
2007. nov. 12. 20:17
Talan el kellene vinni tisztitoba.
3. 7120b63633
2007. nov. 12. 20:11
Színtartás =ecet + só !!!!
2. Rozália
2007. nov. 12. 05:36
Ha nincs szerencséd - márpedig úgy tűnik - akkor mindig is fogni fog. A színe pedig egyre halványabb lesz... Kérdezzed meg egy ruhatisztítóban, ott ált. festenek is, hogy mit lehetne tenni.
1. moncsi32
2007. nov. 11. 20:22
Mivel lehet kimosni a kabátot, hogy ne fogjon a szine ecetet már probáltam de még mindig megy a szine és vizesen fog is?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon sok diétát probáltam de sikertelenül. Folyamatosan éhes vagyok, mit tegyek?
- Milyen nyelvvizsgát ajánlanátok? (már évek óta nem sikerül, próbáltam jópárat, 3 éve csücsül a diplomám az egyetemen)
- Ingen hónaljfolt hogy jön ki a legjobban? A Vanish szappant próbáltam, de nem jó :(
- FELADOM!!! Nő létemre legalább 5 alkalommal próbáltam...
- Hogy tisztítjátok le a játékbabáról a tollas irkafirkát? Gyógyszertári benzint, alkoholt próbáltam...
- Külföldi számláról próbáltam pénzt levenni. A pénz a számláról lekerült, de az automata meghibásodott, mit tegyek?