Mivel lehet a ruhát a testhez ragasztani? (tudásbázis)
Pánt nélküli melltartót találtam a turiba. Vettem is, hátha kell olyan ruhához.
Azon valami olyasmi van, hogy odatapad a bőrhöz. Hogy ez szilikon vagy mi a frász, nem tudom. Rövidárusnak ismernie kell. Más kérdés van e ilyenje. Gumiszerű, rugalmas, olyan széles gyárilag, mint a melltartóna gumija..
A táncosokra mérték alapján varrják a ruhákat, és az olyan darabok, amiknél úgy látszik, hogy nagyobb szabad bőrfelület van, ott valójában bőrszínű anyag köti össze a 'réseket'.
A kétoldalú ragasztó pedig gyakorlatilag cellux, ami a bőrre nem ragad oda egyértelmű okok miatt :(
Ami esetleg megoldás lehet, hogy a fehérneműdhöz varratod a ruhát, mint pl a sport aerobikban a harisnyához a dressz fenékrészét.
Kétoldalas ragasztószalagot lehet kapni-papírboltokban.
A testen szerintem nem kényelmes-de mert nem katasztrofálisan drága-ki lehet próbálni.
Ilyet még nem hallottam:))
Szerintem a versenytáncosok ruhája eleve olyan anyagból van ami rájuk simul. Elastánból, vagy legalábbis van benne az is bőven magas százalékban:))
Sziasztok! Olyan kétoldalas ragasztót keresek, amivel a ruhát hozzá tudom rögzíteni a testemhez, hogy ne mozduljon el. Csak gondolom, hogy pl. versenytáncosok ilyet használnak, hogy ne csússzon el a ruhájuk. Nem találok a neten, és most az sem jut eszembe, hogy egyáltalán hogyan keressek rá...
Valami ötlet, hogy hol kapható? Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek tényleg fel lehet ragasztani a műkörmöt pillanatragasztóval? Mi lesz a saját körmömmel? Tönkreteszi?
- Porcelán fogra lehet fogékszert ragasztani?
- Nem tudja valaki, hogy honnan lehet rendelni világítós csillagocskákat amit a plafonra kell ragasztani?!:)
- Csempére mozaikkockát mivel lehet ragasztani?
- Mivel lehet porcelánt ragasztani? Van egy talpas tányérom és lejött az alja. Próbáltam megragasztani kemény műanyagrag-val, de nem jó hozzá!
- Mivel lehet textilt ragasztani falra és ajtóra?