Mivel érdemes a hűtőszekrényt takarítani? (tudásbázis)
Langyos vízbe teszek egy teáskanálnyi szódabikarbónát.
Lehet butát kérdezek,ha ennyien az ecetes vizet használjátok a takarításhoz,de nem marad ecetszagú a hűtő?
Szerintem is jó az ecetes víz...
Én eddig mosogatószeres vízzel tisztítottam, de az ecet sokkal jobbnak tűnik...köszi, hogy írtátok!:)
Ecetes viz, az ajtajara tegyel egy kis poharba 1 cs szodabikarbonat, ami szagtalanit.
Én mosogatószerrel mostam, de az ecet tényleg szimpatikusabb (csak az nem volt otthon:P)
Langyos mosógatószeres, fertőtlenítős vízzel, és teszek bele, szagelszívó golyót.
Én az ecetet-szódabikarbónával keverem össze.
Ecetes víz, amibe cseppentek néhány csepp grapefruitmag olajat, mert nagyon jó baktérium, gomba, és vírusölő.
Ez főleg a zölség/gyümölcsrekeszeknél fontos, így tovább maradnak egészségesek a megvásárolt cuccok.
én is a szódabikarbónára szavazok.
Ecetes vízzel:tisztít,fertőtlenít,szagtalanít.
langyos víz, kis mosogatószerrel, aztán tiszta vizes ruhával áttörölni
Az ecetes langyos víz miden szennyeződést és bacit kimos. Én csak így szoktam a hűtőt kimosni.
Szódabikarbónással mossuk mi
Én mindig smán ecetes vizzel mosom át. Semmi fertőzés nem volt még
köszönöm szépen a segítségeteket
A szódabikarbóna még a kellemetlen szagokat is elveszi.
Régen mosogatószerrel mostam, most pedig már antibakteriális hűtőnk van, azt csak sima vízzel szabad. Nem hittem benne, de tisztább, mint valaha!
Én is ecetes vízzel, mert az mégiscsak természetes, elvileg ugye ehető is (ételben). Ellenben a vegyi tisztítószerekkel. Az ecet is fertőtlenít, baktériumot öl, tisztít, szóval én maradok továbbra is ennél. :)
Én is ecetes vizzel szoktam,vagy flóraszeptel.
Szép tiszta lett!
De most ,hogy olvasom a szódabikarbónát....tuti hogy kiprobálom!
Köszi
Én úgy tudom, szódabikarbónás vízzel "kell". Azzal is szoktam.
Én most legutóbb flóraszeptes vízzel töröltem ki.Tökéletesen tiszta lett:)
Eddig langyos ecetes vízzel takarítottam leengedés után.Ki mivel szokta takarítani?
Mivel érdemes a hűtőszekrényt takarítani?
További ajánlott fórumok: