.Mitől nem "műkődik" a "szerszám"rendesen? (beszélgetés)
sajnos minden szóval egyetértek
"tökös" nőnek kell ahhoz lenni, hogy valaki merjen egyedül új életet kezdeni...
úgy hogy senkire sem számíthat...
ezt mondom én is....
Biztos nem könnyű így a jelenlegi helyzete,nem is vitatom.
De az sem megoldás hogy ezt megalkuvóként egy életen át mint egy mártír, eltűrje.
Na jó, igaz. A pár keresés még oké. De az anyagiak akkor is akadályt jelenthetnek. Meg hát anyámnak is az volt az első, hogy nekünk megadjon mindent, nem az hogy ő boldog legyen. Meg addig próbálták javítgatni a dolgokat évekig, míg a végén már tényleg minden mindegy volt.
Nem azt mondom hogy nem kell megpróbálni. Ha van lehetőség, akkor mindenképpen!
Apám alkoholista volt. Nem ő halt bele, hanem anyám. A stresszbe betegedett bele. Szóval tényleg nem leányálom, de ők se váltak el. Miért? 1. hova ment volna velünk? 2. eladják a házat, feleznek, kifizetik a tartozásokat, nem marad sz@r se, nemhogy egy lakásra való. 3. egyedülálló anya 2 gyerekkel kinek kell? (elárulom, hosszú távra senkinek)
És még sorolhatnám. Szóval leírni tényleg könnyebb mint megvalósítani. Mondjuk hozzáteszem apám nem volt agresszív, csak az a berúgok és alszok típus, de az se túl jó.
senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez amikor félrekufrcol...szerintem!
Csak azt mondom hogy ez nem lehet életcél ahogyan most élnek.
Miért kellene egy életen ét megalkudni és törvénysszerűen kötelezővé tenni a szexet ha nem működik?
Persze értelek én, igazad van abban hogy egy részeg ember még agresszívebb, és ha majd talán rájönne a hűtlenkedésre, akkor még nagyobb bajban lenne.
Elsőször rendezzen magának és a gyereknek egy nyugodtabb egzisztenciát, és utána keressen egy hozzá méltóbb férfit maga mellé.
De ugye milyen könnyű ezeket csak megírni, és osztani az észt?
Hány és hány házasság alapszik pont azon a megalkuváson,hogy a gyerek/gyerekek miatt nem tudnak olyan könnyen lépni külön utakra?
Megsúgom: RENGETEG!!!!! :S :(
igen...mert tudod én ki nem álhatom azt a sok álszent és hamis emberkéket akik játszák itt /is/ a szentfazekat meg a fap....-át és közben meg igen igen csak félre kacsingatnak...
semmi közöm az életedhez, úgy éled ahogyan jónak látod.
De az biztos hogy ettől a helyzetedtől már bármi más jobb...
A gyerekkel sehová sem tudnál menni? pl rokonk, szülő, albi?
Nem hiszem hogy ne lehetne valami megoldás hogy külön tudj menni egy ilyen embertől.
Ha meg végképp nem látod a kiutat,és nem tudsz elválni, akkor old meg ügyesen a nemi életedet! ezzel szerintem elmondtam mindent, és mégis semmit sem. :D
aki okos, az tud a sorok közt olvasni. ;)
Megértem a kiszolgáltatott helyzetedet!:(
Én adnék tippeket hogy hogyan old meg a helyzetedet de nem lenne etikus "megrontanom" Téged. :)
Szóval csak annyit hogy nem muszály ennyire megalkuvón fejet hajtani a párodnak, főleg hogy neked nem is jó vele.....
Arra nem gondol senki, hogy esetleg együtt élnek a pasi házában, és ha elhagyja akkor nem tud hova menni?
A kérdésre a válasz megvan. Tutira az alkohol az oka.
Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor rossz, összességében tehát jó.
A forumindito is ebbe a kategoriaba sorolhato.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem működik rendesen az Angelcare AC420 bébiőrünk?
- Mitől lehet, hogy a szaglásom és ízlelésem néha "kimarad", néha rendesen működik?
- Működik rendesen most a Józsefvárosi kínai piac?
- Mi lehet a gond, ha a YouTube nem működik rendesen a gépen?
- Szerintetek miért nem működik rendesen az msn programom?
- Szívküldés az X közösségi portálon.... Nektek működik rendesen?