Mitől dagadhat fel a száj? (tudásbázis)
Szerencsére a kalcium és az antihisztamin megoldotta a problémát, reggelre már alig látszódott a puffadás :)
Köszönöm a segítséget mindenkinek :o)
Hoztam 500 mg-os kalcium pezsgőtablettát, azt mondták ebből napi 2-t igyak meg, és javasoltak mellé egy tablettát is, a neve Cetirizin Hexal 10 mg.
Remélem használni fognak, mert baromi égő voltam így :D Mint egy elcseszett szájnagyobbítás :)
az aloe hidratál, a szódabikarbóna fertőtlenít. xD
ha tévedek, javítsatok ki.
Jegelni nem mertem, mert nem tudtam mi bajom :)
Az aloe verának és a szódabikarbónának jelen esetben milyen szerepe van?
Egyébként rengeteg zöldséget, gyümölcsöt eszem, mert imádom :) Káros szenvedélyem pedig nincs :)
Természetesen tegnap este óta nem vettem be gyógyszert.
Megyek veszek kalciumot, a fejemre meg...legszívesebben papírzacskót húznék hogy ne lássanak :D
ez mind hülyeség szájdagadásra
fórumindítónak: hagy abba a gyógyszer szedését, igyál kalciumot, és ha nem apad le tőle vagy további dagadás van, vagy más tünetek, menjél ügyeletre. holnap meg hívd fel a háziorvosodat és beszélj vele
Hideg borogatás (jegelés) kívül, kb. 10 percig, naponta többször.
Aloe Vera teával öblögeti.
Esetleg szódabikarbónát elkeverni vízzel (krémszerű) és kívül-belül ecsetelni vele a szájat.
Étkezés: Immunerősítő étrend (zöldség-gyümölcs fogyasztása; szénhidrát, cukor, liszt, hús, (káros) szenvedélyek hanyagolása)
Akkor szerintetek mit csináljak?
Menjek most ügyeletre, vagy reggel háziorvos, vagy hagyjam mert elmúlik magától?
Pedig már régebben is szedtem.
Lehetséges hogy ennek ellenére mégis most allergiás lettem rá?
Sajnálnám, mert szinte ez az egy gyógyszer ami rendesen használ nekem.
Kb. 15 órája vettem be utoljára, nem kellett volna már elmúlnia a duzzanatnak?
Lehet allergia. A diklofenákra elég sokan allergiásak.
Ügyelj, mert könnyen gége duzzanat is lehet belőle.
Sziasztok,
ma reggelre a felső ajkam jobb oldala feldagadt.
Délre ez átvándorolt középre, azóta is ugyanolyan.
Tudtommal allergiám nincs, vérnyomáscsökkentőt szedek, vitaminokat, fogamzásgátlót, és az utóbbi pár napban Flector EP granulátumot vettem be pár tasakkal.
Egyébként teljesen jól érzem magam, a számon sem kívül, sem belül nem látni sérülést, pirosságot. Csak fel van puffadva.
Igazából nem tudom mit csináljak, ügyeletre nem szeretnék menni ilyen semmiséggel, de idegesít mi lehet ez.
Esetleg mégis allergia? Lehet hogy a diklofenákra?
Köszönöm ha segítetek :)
További ajánlott fórumok:
- Mitől dagadhat be folyton mindkét lábam?
- Mitől dagadhat a lábam?
- Mitől dagadhat fel a felső ajak?
- 10 hónapos kislányomnak feldagadt a szája, kb úgy néz ki mintha megcsípte volna a méh, de semmi nem csípte meg!!! Mitől lehet?
- Barátnőm kislányának szinte állandóan kint van a nyelve a szájából. Mitől lehet ez? Tapasztalt már valaki hasonlót?
- Császármetszés után mitől dagadhat kétszeresére az amúgy is nagyon vizes láb?