Mitévő legyek? (beszélgetés)
Jájjj..:-) Azon mérlegelj el kicsit, hogy mit kaptál a régitől vagyis akivel most vagy és mit adhat az új. Te még abban a korban feszengsz ahol még a komoly kapcsolat nem feltétlen szükséges és nem biztos, hogy meg kell vonni mindent ami esélyt adhat a jobbra, avagy többre. Viszont a korrektség ott kezdődik, hogy előtte búcsúzok utána újítok, érted? A megcsalás eléggé genyó dolog és kevés emberben de él még a tisztesség a másik fél felé, ha nem megy a sex vagy bármi más, lépni kell, de ne úgy ha lehet, hogy a másikat porig alázd.
Ha érdekel téged a másik pasi akkor játsz nyílt lapokkal még most mielőtt a mostanidat porig aláznád. Fiatalok vagytok még és szerintem te is fiatal vagy még bika szarvat törni.
Érdekelne? Mennél? Menj! Érezd jól magad!
Nem érdekel, jobb a biztos? Nincs kérdés, maradj!
Megérzés:-)) Nem ám, sose tudni, de mivel vissza kérdeztél van egy olyan sejtésem, hogy téged birizgál az a másik pasi..
Sátorozós buli? 3-om napos? Ugyan már!:-))
Milyen buli az? Iszunk hányunk bele fekszünk?
Hogy lehet sátorba házibulizni? ŐŐŐŐ bennem a hiba, elnézésed, öregszem!:-D
Én nem mennék, mert szerintem a pasid az első és nem a haverod. Habár ki tudja megér-e egy laza numerát neked, mert kétlem hogy másra és többre kellenél. A pasik nem poénból féltékenyek. Én sem szeretek osztozni azon ami az enyém. Pénz nélkül is lehet jól érezni magát egy szerelmes párnak és persze házi buli nélkül is.
Kinek mi jön be ugyebár. Én közölném, hogy köszi a meghívást, de ez most nem jön össze!:-)
Hagyjuk már a lelki bizélgetést, fordított esetbe szerinted őt érdekelné téged hogy bánt meg? Én szerintem nem!:-)
Nekem egyértelmű lenne, hogy ha a barátom nem akarna jönni, és még a tetéjebe féltékeny is lenne, biztos, hogy nem vernék éket a kapcsolatunkba azzal, hogy elmegyek!
Ha a másik srác bepróbálkozott nálad, akkor ráadásul jogosan féltékeny!
Egy ottalvós házibuli... tudjuk, hogy mi mindenre lehet alkalom!
Ha fontos a párod, ne tedd kockára a kapcsolatotokat!
Persze, ez csak az én véleményem!!!!
Bárkié lehet más!
Micsoda egetvero problema!
Vagy kiszamolod: ecc-pecc-kimehecc...
Menj el kirandulni egyedul!
Ne akarj senkinek megfelelni, kedvere tenni!