Mit tudtok a csontevő baktériumokról? (tudásbázis kérdés)
De tulajdonképpen megnyitotta bármelyikőtök is azt az angol nyelvű oldalt,amit hoztam?
Ha ez azzal indít,hogy:
"Dental osteomyelitis (or osteomyelitis of the >>>jawbone<<<) is an acute or chronic >>>jawbone<<< infection, usually caused by bacteria."
Akkor nem értem,hogy Adrenalinfüggő miért írja rá ezt:
"Viszon valószínűleg ez a fórum nem a >>>"fogevő"<<< baktériumokról akar szólni."
Meg Zsu ezt:
"de a srácnak nem is a fogát ette hanem az álkapocscsontot, nem? mit kavartok itt ez nem leves:D"
Hát minek erőlködik itt,hm?:P
Keresem problematikád mélyen leledző okait...
1.Szerinted sem csont a fog,hát...jó,semmi gond,olvasd el ezt:
2.Nem olvastad el az angolt(sajnos magyart nem tudtam előcitálni,mert csak latinból raktam össze a fórumindító kérdését,így jutottam el először az osteomyelitis szóhoz,onnan meg próbáltam eredeztetni a fogra (dent) és jéééé...tényleg van ilyen: osteomyelitis dental.A link alapján a kérdés nem az,hogy milyen bacteria,hanem az,hogy bacteria.
3.Ha elolvasod a problematikát,akkor láthatod,hogy de,"fogevő" gazfickót keresünk.
A továbbiakban valami ügyes gugle-zsonglőr kéne,aki hoz ezek alapján egy linket.Én kevéssé érek rá erre,inkább csak nem bírtam a kíváncsiságommal.Ennek most örülsz,gondolom...:P
itt se arról van szó hogy előkét köt és késsel villával nekilát a baci a csontnak
a kocsira is mondják hogy eszi az olajat, meg még sok mindenre. szép ez a magyar nyelv, neked nem anyanyelved?
Egyről tudok, amelyik a fogszuvasodást okozza.
Az sem "eszi" a csontot, hanem a szénhidrátokból savat képez, ami károsítja a fogat.
További ajánlott fórumok:
- Zsíros korpa baktérium
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Szülésnél okozhat-e gondot a Streptococcus Agalactiae nevű baktérium?
- Staphylococcus aureus baktérium
- Mi a különbség a vírus és a baktérium okozta betegség között?
- Tudtok infót a coli baktérium okozta hugyútifertőzésről, meddig kezelik, mik a tünetek?