Mit jelenthet a magas Total IgE érték? (tudásbázis kérdés)
Csináltak allergiatesztet, és negatív lett??
Az én lányomnak is magas volt az IgE szintje, és megcsinálták az allergiatesztet, ami rögtön ki is mutatta, hogy 3 dologra allergiás.
sziasztok!
Lányom 7 éves és magas lett az IgE total értéke, ezt tovább vizsgálták, az eredmény negatív lett.
Akkor mi a baj?
Majd kérlek írd meg, hogy mit mondott a doktor. Minket is érint a téma, mert már tél kezdete óta köhög a Fiam, és semmi se segít, az antihisztamin az enyhíti, de nem mulasztja teljese. Sajnos nekünk a doki azt mondta, hogy minden rendben, valószínűleg, csak a téli szezon porai, meg ilyesmi, és nem küldte a Fiam további kivizsgálásra. :( Nektek kellett beutaló?
Jobbulást a Gyerkőcödnek!
Rendben!
Én azért nem itt keresnék válasz ilyen dolgokra!
kedves tavirózsa. ma megyünk az eredménnyel az orvoshoz!
a kérdést azért tettem fel.hátha más anyuka is tapasztalt ilyet. nem kell rögtön hülyének nézni a másikat
Ezt miért nem az orvostól kérdezted????
Ha minden negatív, akkor pont az az érték, mely allergiára utal akkor ez hogyan lehetséges?
Ennyit kellett volna kérdezni!
Szia, nem írtad szám szerint, hogy mekkora.
A leleten ott van a referencia tartomány, azon belül kell lennie.
És ezt írják a neten:
További ajánlott fórumok:
- Átlagosnál magasabb HCG mit jelenthet?
- Ha a vaskötő kapacitás alacsony, de a vas magas mit jelenthet?
- Mit jelenthetnek ezek az értékek?
- A vérképemen a húgsavszint magasabb a szokásosnál. Mit jelenthet ez? Tudna valaki segíteni?
- Nagyon magas a fehérvérsejt számom és az orvosok nem mondanak semmit! Ez mit jelenthet és a babára hatással van-e a jelentős eltérés?
- Neuron-specifikus enoláz magasabb szintjéről (17, 7 ng/ml) tud valaki valamit mondani, hogy mit jelenthet?