Mit használtok aknés, pattanásos bőrre? (beszélgetés)
Propoliszos krémet használok és azóta még a ráncaim is halványodtak. :) Szuperül hidratál és a gyulladt pattanásokat is eltünteti.
De a Lips is nagyon jó. Egyik reggel kijött egy csúnya pattanás, bekentem vagy 10x és kb 24 óra elteltével már alig látszott. A barátnöm pont volt nálunk mindkét nap és nem hitte el. :D
Rögtön vett is egyet ö is. :D
Mit ajanlotok ebay/aliexpress rol , valami vietnami vagy hasonlo kozmetikumok kozul, ami nalatok bevallt, csodaszerkent mukodik :) pattanások,problemas borre? rendeltetek mar valmit netrol/kuldfoldro...
mert pl. latok ebayen olyanokat,hogy pl csiga nyálkát tartalmaz meg hasonlo keszitmenyek
Alapos arctisztitas minden nap..illetve ha regota megvan a baj,akkor egy etelallergia vizsgalatot is be kell iktatni,valamint megnezetni a fogakat is.Gocok,rossz fogak, szervezetben levo gyulladas,mereganyagok is okozhatjak. Ha megvan az ok,konnyebb kezelni is.
En ha csunya jegelem. Minden kencet kiprobaltam,de nem igen hasznal.
Amugy miota naponta megiszom a 2 liter vizemet,szebb a borom.:) Utalok inni,meg arra is lusta vagyok.:D
Csalanrol annyit,hogy eroteljesen kihozza,mivel meregtelenito.Aztan szebb lesz,elvileg.Mez szinten nagyon "kiut" . Citrommal kenegettem a heget,ami maradt utana,eltunt. Mast nem tudok mondani...16 ev alatt sem talaltam meg a csodaszert. Olajmentes alapozot hasznalj,vagy inkabb semmit,szerencsere nekem 1-2 van csak,de az allandoan.
Illetve ne szaritsd,bar mindenhol azt fujjak,h az de jo.Na nekem nem jo,erdekes modon attol csunyabb lesz a borom. En algas arckremet teszek ra,megnyugtatja. De azt sem gyakran.Illetve taplalo sminklemosoval torlom at estenkent,majd tonik es heti 1 arcradir.Minden mastol plusz pattanasaim lesznek,szoval nem kiserletezgetek mar.
Az ételek? Hmm. Én nagyon egészségesen táplálkozom,mégis néha előjönnek a pattanások. A táplálkozás másodlagos jelentőségű, nem szükséges önkínzást végezni.
Saját magamon teszteltem különbözű ételeket, nagyon hajlamos vagyok a pattanásosságra. Csoki, olajos magvak, túl fűszeres, túl édes, ezeket valóban csökkenteni kell, de a tejtermék után tapasztaltam elváltozást, gyulladtabbak lettek. Allergia nem okozhat pattanást. Sok blődséget olvastam már a táplálkozással kapcsolatban, szóval másodlagos jelentőségű, de azért figyeljünk oda. :)
INETRA, éppen ugyanaz a hatóanyaga mint a ROACCUTANAK, és a SOTRETNEK, egy és ugyanaz!
Ezekkel valóban ki lehet űzni a szervezetből a kórokozókat, ez a legerőssebb, legrövidebb út, én inkább a hosszabbat választom! :)
Csak azt nem írtad le, hogy milyen súlyos káros hatásai vannak az egészségedre.
Én bizony nem ajánlanám jó szívvel senkinek sem!
Gondolkodj, olvasd el a betegtájékoztatót.
A pattanások oka akár táplálkozás, vagy egyéb más pl. stressz ép a pattanások miatt is lehet.
Belülről tisztítani, sok vizet (tiszta) inni.
Vannak nagyon jó hidegen sajtolt extra szűz olajok is, ill. illóolajok, virágvizek, amik segítenek a bőr normális állapotát visszaállítani.
Ilyen pl. az argán olaj, jojoba olaj, hamamelisz víz, búzavirágvíz, kamillavirág víz, illóolaj pl. a teafa, ami nagyon szuper, de a sószappan is sokat segít a bőr állapotán.
Szia!
Mesélnél erről a bactrim nevű tablátáról? hol veszed és milyen hatása van?
pharmacy.phoneboss lapján nekem úgy tűnik, mintha egy antibiotikum lenne, fertőzésekre ajánlják...
Sziasztok! Igy kezdem a napot, lemosom antibakteriális szappannal(Nega szappan), aztán la roche posay EFFACLAR, 10 percig az arcon, lemosom.
Jöhet a ZYNERIT oldat, ennyi a reggel. Közben szedtem egy bactrim nevű tablettát, egy dobozzal 2x2, aztán még egy doboz 2x1, de csak akkor kell elkezdeni szedni, ha már megvan a ZYNERIT. Veszélytelen, nem olyan mint a Sotret vagy a Roacuttane, kiméletesebb, de nálam hatásos. Este újra lemosom szappannal, ha van pattanás injekciós tűvel felszakítom, RIVANOL nevű oldatot rátartom 30 másodpercig, aztán újra jöhet a ZYNERIT. Nagyon szép a bőröm, kitartóan kell csinálni, 1-2 nap alatt nem kell eredményt várni, nekem ez bevált!!! :)
Sziasztok!
Derminax étrendkiegészítőt próbáltátok? tapasztalat? esetleg Sensilab Cerin temékcsaládját?
keresem a megoldást én is, nehezen múló pattanások vannak a hátamon, kb. mint a fél fejem... :( :)
néha az arcomra is jön 1-2 mensi előtt az állam környékén, dermifil pasztával enyhítem, de nem valami gyorsan hat...
Szia
írtam neked privát üzenetet :)
Sziasztok! Én megtaláltam a csodát,megosztom veletek,aztán később imába foglalhatjátok a nevem.:)
Viccet félre téve,tényleg csoda!!!
Hormonális problémáim vannak egy ciszta miatt a jobb petefészkemen ,ami bújócskát játszik így 16 éves korom óta nem tudta "elkapni" egy nőgyógyász sem. így Diane 35 -öt szedtem 5 évig,persze semmit nem oldott meg ,az életem pokol volt ugyanis 16 évig voltam modell és rengeteg munkát vesztettem el a hormonok miatt. New York,Los Angeles volt az otthonom 13 évig,itt az összes híres bőrgyógyászt ,kozmetikust felkerestem. Hámlasztások sorozatán mentem keresztül ,és még tudnék mesélni. Kérlek benneteket ne ítéljetek el ,ezeket az információkat nem "felvágásként" teszem közzé,csak azért hogy igenis BÁRKI szenvedhet ettől az iszonyú bőrproblémától.
Szóval a hosszú történet röviden,2012-ben kisfiam született,a terhesség alatt visszakaptam álom bőrőm majd 9 hónap múlva ismét a rémálmom vált valóra. kétségbe estem ,és hiú természetem győzött. Újra szedtem a diane 35-öt. Ugye mindenki tudja hogy 35 felett csak 1 évig szedhető. Abbahagytam ,és ismét kétségbe estem mert több pattanásom lett mint valaha. Én mindig az ameriakhoz fordultam tanácsért ,néha akkor baromságokat tudnak mondani ,de tudjátok "gazdagok a lelki szegények" . Szóval egy videóra akadtam . És tényleg megtörtént a csoda és tényleg 3 nap alatt. Szűretlen almaecet (bio),toner ,és sajnos inni is kell,igen undorító de nem hiszitek el hogy tényleg ,és igenis van fény az alagút végén. Írjatok privit hogy hogyan és mikor ,mennyit,mert több problémára is megoldás.
További ajánlott fórumok:
- Ti milyen krém családot használtok? Ajánlotok? 35 éves bőrre
- Krémajánlás gyulladt, pattanásos, mitesszeres bőrre
- Tudnátok ajánlani pattanásos bőrre krémet, amivel lehet kezelni?
- Csúnya pattanásos bőrre, mit tudnátok ajánlani?
- Zsíros, pattanásos bőrre nektek milyen kozmetikum vált be?
- Mit lehet kezdeni a csecsemőkori mitesszeres és pattanásos bőrrel?Ki lehet tisztítani valahogy a pórusokat?