Mit gondolsz a versemről? (beszélgetés)
Rossz érzéssel olvastam...
Kicsi lelkeddel valami baj van?
Adynak is mennyi negatív verse van, vagy József Attilának!
Mégis gyönyörűek a verseik. Vagy vegyük Pilinszkyt. Na, ő aztán a pesszimizmus, a sötét versek írója. Mégis, nagy költő. Abszolút nem ezen múlik.
de itt viszont így elolvashatja olyan is, aki ért is hozzá, és az nem itt fog rá reagálni, hanem priviben :)
és akkor már mégis csak megérte :)
értem én, hogyne érteném, én sem szeretem, de hát ettől vagyunk emberek, kell ilyennek is lenni,csak többen nem szeretik az ilyen típusú hsz-ket :)
Ezért gondoltam, hogy nem itt kell megmutatni a versét...sok tagja van a hoxának, ki igy , ki úgy nyilvánit véleményt.
Nem hiszek a "földbedöngölősjólmegmondomvéleményem"tipusú hsz-ban. A biztatás jó irányba terelehet mindenkit...szerintem érted mire gondolok..:)
Vagy nem érted meg... :D
A lényeg: minden csak nézőpont kérdése...
érdemes, de még mennyire :)
bár nem esik jól Neki, ez biztos, de legalább tanul belőle, főleg ha kellemesen szóltok hozzá, ha meg nem, úgy sem veszi figyelembe :DDD
édesem, az attól függ, kinek milyen a gondolkodás módja,
aki reális, mint Te, ez jut eszébe,
nekünk más,
ettől szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák , bűn rossz lenne, ha már tudnám, hogy ki mit válaszol erre :DDD
a tartalma oké
nem muszáj 4 soros verset írni,
az sem fontos, hogy minden sor rímekben végződjön,
szóval hagyd így, majd egy év múlva nézz rá és írd mellé, ahogy akkor gondolod.
meglátod a fejlődést, és ne hagyd abba, mert aminek ki kell jönni, annak ki kell jönni :DD
sok sikert :)
azért a versnek megvannak a sajátosságai. akkor nevezd irománynak. :)
...de sajnos úgy sem. ne haragudj.
További ajánlott fórumok:
- Mire gondolsz MOST?
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Szellő nem veszi magához félárva ikreit... Mit gondolsz erről?
- Kire gondolsz most?