Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit csináltok, ha a birsalmasajt nem szilárdul meg? fórum

Mit csináltok, ha a birsalmasajt nem szilárdul meg? (tudásbázis)


23. e32d76b828 (válaszként erre: 22. - Rozália)
2011. nov. 25. 15:09
kedvemre szóltál,hasonéppen cselexem
2007. nov. 16. 05:14
Megesszük lekvár gyanánt.
21. f7cbe21b45 (válaszként erre: 20. - H.editke)
2007. nov. 15. 18:41
Már nincs belőle. A pasik kiették a hűtőből olyan kb krumplipüré állagában. Úgy látszik, annyira mégsem volt rossz :)
2007. nov. 15. 17:21
Főzzed még egy kicsit.
19. Mocori
2007. okt. 21. 13:03
vagy újra át kell kicsit főzni.
18. Rozália (válaszként erre: 17. - F7cbe21b45)
2007. okt. 21. 12:08

Ari vagy, köszi. Nincs benne tartósítószer. De olyan sűrű, hogy alig lehet kiszedni az üvegből:)

Gondolom, felmelegítem, és úgy járok el vele, mint ha eleve sajtot csinálnék. Nem?

17. f7cbe21b45 (válaszként erre: 9. - Rozália)
2007. okt. 18. 07:43
Szerintem akkor lehet főzni, ha nincs benne tartósítószer. Ha csak a tetejére tettél egy kicsit, akkor azt leszeded, és főzheted. Asszem én is főzöm tovább, lehet hogy egy zacsi zseléfixet is beleszórok. A végén még motorfűrésszel kell felszeletelni :)
2007. okt. 18. 06:01
Tényleeeg.... a 8. beírásra válaszol valaki???
15. f7cbe21b45 (válaszként erre: 14. - Andyviv)
2007. okt. 17. 21:38
Nyammmmmmmmmmmmm!!!!!!!! :))))))))
2007. okt. 17. 20:54
dióval próbáltátok már?
2007. okt. 17. 20:24
Kikanalazzuk:)
12. f7cbe21b45 (válaszként erre: 7. - C5407291df)
2007. okt. 17. 19:05
Elfelejtettem citromot venni:( mit gondoltok, a citromsav is jó bele?
2007. okt. 17. 16:47
tovább kell főzni...
2007. okt. 17. 07:03
Tedd mélyhűtőbe, nyáron fincsi lesz. :))))))))
2007. okt. 17. 05:39
Tényleg, erről jutott eszembe: birslekvárból utólag lehet birssajtot csinálni? Mert amikor a lekvárt főztem, nem volt kedvem belevágni, de sok lekvár lett és most már bánom. A tetejébe nem is szereti a családom:) Talán a sajt bejönne nekik.
2007. okt. 16. 21:04

Kidobjuk!


:-))))

7. c5407291df (válaszként erre: 3. - E71af41436)
2007. okt. 16. 21:01
Igen jól tudod, citromlét kell bele rakni.
2007. okt. 16. 21:01
a jó bírsalma titka az,hogy bele kell főzni a héját is és nagyon-nagyon sokáig kell rotyogtatni.én két évvel ezelőtt csináltam,de annyit,hogy még mindig van :)
5. c5407291df (válaszként erre: 4. - C5407291df)
2007. okt. 16. 21:00
jav : enyém :)
2007. okt. 16. 20:59
Én a múlt héten csináltam. Az ényém sem keményedett meg. Üvegbe raktam, most már lekvár a neve!:)
3. e71af41436 (válaszként erre: 2. - F7cbe21b45)
2007. okt. 16. 20:59
mennyi ideig főzted? ha nem is guárgumit,de esetleg zselésítőt.vagy az édességét ellenezd valamilyen citromos cuccal...
2007. okt. 16. 20:55
Ez volt az első, meg valszeg az uccsó kísérletem, de lekvárnak túl édes, sajtnak meg túl lekvár. Tegyek bele guárgumit, vagy van vkinek jobb ötlete? S.O.S. Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2007. okt. 16. 20:53
Mit csináltok, ha a birsalmasajt nem szilárdul meg?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook