Mit csináltok, ha a birsalmasajt nem szilárdul meg? (tudásbázis)
23. e32d76b828 (válaszként erre: 22. - Rozália)
2011. nov. 25. 15:09
kedvemre szóltál,hasonéppen cselexem
22. Rozália
2007. nov. 16. 05:14
Megesszük lekvár gyanánt.
21. f7cbe21b45 (válaszként erre: 20. - H.editke)
2007. nov. 15. 18:41
Már nincs belőle. A pasik kiették a hűtőből olyan kb krumplipüré állagában. Úgy látszik, annyira mégsem volt rossz :)
20. h.editke
2007. nov. 15. 17:21
Főzzed még egy kicsit.
19. Mocori
2007. okt. 21. 13:03
vagy újra át kell kicsit főzni.
18. Rozália (válaszként erre: 17. - F7cbe21b45)
2007. okt. 21. 12:08
Ari vagy, köszi. Nincs benne tartósítószer. De olyan sűrű, hogy alig lehet kiszedni az üvegből:)
Gondolom, felmelegítem, és úgy járok el vele, mint ha eleve sajtot csinálnék. Nem?
17. f7cbe21b45 (válaszként erre: 9. - Rozália)
2007. okt. 18. 07:43
Szerintem akkor lehet főzni, ha nincs benne tartósítószer. Ha csak a tetejére tettél egy kicsit, akkor azt leszeded, és főzheted. Asszem én is főzöm tovább, lehet hogy egy zacsi zseléfixet is beleszórok. A végén még motorfűrésszel kell felszeletelni :)
16. Rozália
2007. okt. 18. 06:01
Tényleeeg.... a 8. beírásra válaszol valaki???
15. f7cbe21b45 (válaszként erre: 14. - Andyviv)
2007. okt. 17. 21:38
Nyammmmmmmmmmmmm!!!!!!!! :))))))))
14. Andyviv
2007. okt. 17. 20:54
dióval próbáltátok már?
13. Manhattan22
2007. okt. 17. 20:24
Kikanalazzuk:)
12. f7cbe21b45 (válaszként erre: 7. - C5407291df)
2007. okt. 17. 19:05
Elfelejtettem citromot venni:( mit gondoltok, a citromsav is jó bele?
11. lindike
2007. okt. 17. 16:47
tovább kell főzni...
10. 0a6ce1d48d
2007. okt. 17. 07:03
Tedd mélyhűtőbe, nyáron fincsi lesz. :))))))))
9. Rozália
2007. okt. 17. 05:39
Tényleg, erről jutott eszembe: birslekvárból utólag lehet birssajtot csinálni? Mert amikor a lekvárt főztem, nem volt kedvem belevágni, de sok lekvár lett és most már bánom. A tetejébe nem is szereti a családom:) Talán a sajt bejönne nekik.
8. 2cd8554813
2007. okt. 16. 21:04
Kidobjuk!
:-))))
7. c5407291df (válaszként erre: 3. - E71af41436)
2007. okt. 16. 21:01
Igen jól tudod, citromlét kell bele rakni.
6. e71af41436
2007. okt. 16. 21:01
a jó bírsalma titka az,hogy bele kell főzni a héját is és nagyon-nagyon sokáig kell rotyogtatni.én két évvel ezelőtt csináltam,de annyit,hogy még mindig van :)
5. c5407291df (válaszként erre: 4. - C5407291df)
2007. okt. 16. 21:00
jav : enyém :)
4. c5407291df
2007. okt. 16. 20:59
Én a múlt héten csináltam. Az ényém sem keményedett meg. Üvegbe raktam, most már lekvár a neve!:)
3. e71af41436 (válaszként erre: 2. - F7cbe21b45)
2007. okt. 16. 20:59
mennyi ideig főzted? ha nem is guárgumit,de esetleg zselésítőt.vagy az édességét ellenezd valamilyen citromos cuccal...
2. f7cbe21b45
2007. okt. 16. 20:55
Ez volt az első, meg valszeg az uccsó kísérletem, de lekvárnak túl édes, sajtnak meg túl lekvár. Tegyek bele guárgumit, vagy van vkinek jobb ötlete? S.O.S. Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. f7cbe21b45
2007. okt. 16. 20:53
Mit csináltok, ha a birsalmasajt nem szilárdul meg?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Mit csináltok, ha hosszabb ideig fáj a fejetek?
- Mit csináltok október 23-án?
- Ti mit csináltok akkor, ha a 13 éves kamasz fiúval nem lehet otthon bírni?
- Ti mit csináltok ha a párotok tök ellentétesen neveli a gyereket, mint ahogy ti szeretnétek?
- Szobacica: Mit csináltok, hogy ne legyen minden macskaszőrös?