Mit csinálnak törött lábujjal? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Voltam dokinál, megröntgenezték. De nem tört el, minden csont a helyén van. Szóval csak rondán zúzódott.
A borogatást és a keméyntalpú cipőt javasolták nekem is és két hétre saccolták a gyógyulást.
jó téma, velem 2szer is megtörtént..
először a kislábujjam, úgy nézett ki, hogy a köröm kifelé nézett. nagyon fájt, szinte azonnal be is mentem a sürgősségire. megröntgenezték, haránttörés és ficam... körbeinjekciózták, és aztán rántották helyre. aztán odakötözték a mellette lévőhöz. 6 hétig jártam kontrollra.
másodjára a nagylábujj melletti törött el, jól elferdült. ekkor nem volt szerencsém,törés és elmozdulás is volt, de nem igazították meg. pedig mondtam, hogy a múltkor helyrerakták a másikat. jót röhögtek, hogy nem az első eset :) és nem találjátok ki mi lett a vége! térdig !!!!!!!!!!!!!! begipszeltette a doki...ez szombat hajnalban volt, hétfőn mentem ellenőrzésre. néztek ám nagyokat, hogy ilyet nem szoktak, törést lábujjon így begipszelni, jó hogy nem kaptam trombózist! uhhhhhh, kissé megijedtem... le is szedték rögtön, de ezt nem kötözték sehová. ferde is lett egy kissé, ami csak azért gáz, mert hosszú távon fáj zárt cipőben :( még jó h ennyire érdekli őket.. ezzel is 6 hétig jártam vissza és táppénzen voltam. biztosításom sajna nincs, ezért nem járt pénz. de ahogy jobban belegondolok, nem ártana! :D
ja, és simán csak rohantam, és beleütöttem az ajtófélfába...
semmit :)
nekem is eltört egyszer az egyik, belerúgtam valamibe :)
szép színes lett :D
nagyjából két hét alatt rendbe is jött, orvos nem látta, pihentetni kell, és gyorsan meggyógyul :)
Akkor megyek és helyrerakatom!
Bár szerintem jó helyen van, de inkább nézzék meg.
Sikeresen belerúgtam az ágy lábába. A kis lábujjam eltört szerintem. Lilás-piros színű, dagadt és nagyon fáj, ha hozzáérek, vagy rálépek.
Délután vagy holnap tudok csak orvoshoz menni, érdekel, hogy mire számíthatok.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Jó lenne tudni mit csinálnak más nők, ha nincs kedvük a...
- Mennyi esélye van egy extrém koraszülött babának? Mit csinálnak vele, ha megszületik?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Hogyha letörött a fogam, ezzel mit csinálnak?