Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit csináljak a maradék savanyúkáposztából? Kb. 30 dkg fórum

Mit csináljak a maradék savanyúkáposztából? Kb. 30 dkg (tudásbázis)


28. Luli62
2009. jún. 26. 22:54
EDD MEG. A LEGJOBB C VITAMIN FORRÁS. JA, ÉS A LEVÉT is IDD MEG. Sok embert látok a savanyúságosnál a káposzta levéért "sorban állni".
2009. jún. 1. 17:52
káposztalevest, ami jó a gyomornak, főleg másnaposságra
2009. máj. 13. 09:14

halászlevet

rengeteg gombostűvel, hogy szálka is legyen benne

2009. máj. 13. 07:32
Székelykáposztát késítenék belőle.
24. 9e7527505c (válaszként erre: 23. - D26dcc4363)
2009. máj. 9. 14:16
Köszi a tippet.Biztosan ki fogom próbálni:)))
23. d26dcc4363 (válaszként erre: 5. - 9e7527505c)
2009. máj. 9. 14:06
Én semeszem húst, és az egyik kedvenc savanyúkáposztás ételem a leves, mindenféle zöldséget, savanyúkápsoztával megfőzöl, ízesítesz ahogy akarod (én sót, borsot, chilit,majorannát és tárkonyt szoktam használni, meg egy pici őrölt köménymagot)
2009. máj. 9. 12:00
Korhelylevest készítenék belőle.
2009. máj. 9. 11:35
Süsd meg üss rá tojást nagyon fincsi igy is.
2009. máj. 9. 11:11
Mindenkinek köszönöm a segítséget:)
19. 9e7527505c (válaszként erre: 13. - 021ff75d72)
2009. máj. 9. 11:11
Ez is jó, köszönöm:)
18. 9e7527505c (válaszként erre: 14. - Caravell)
2009. máj. 9. 11:10
Ez jól hangzik:)Köszi
17. 9e7527505c (válaszként erre: 10. - C20c593f1c)
2009. máj. 9. 11:10
Egyébként nem muszáj minden topikba írni...
16. 9e7527505c (válaszként erre: 10. - C20c593f1c)
2009. máj. 9. 11:09

Köszi!


Csak gondoltam ha már itt van kapok egy pár jó ötletet, és az ebéden sem kell gondolkozni..

15. csutika100 (válaszként erre: 14. - Caravell)
2009. máj. 9. 10:11
Sztrapacskával is finom.
2009. máj. 9. 09:37

Hát ez nem egy mennyiség...

Kolozsvári szalonna apróra vágva, kisütve, benne a káposzta megsütve és a végén nokedli hozzáadva, összesütve (esetleg tejföllel nyakon öntve sütőben, jénaiban)

2009. máj. 9. 09:29
Én levest csinálnék.Kb. mint a krumplileves,de félidöben hozzáadnám a kissé összevágott sav.káposztát.Esetleg virsli+tejföl a tálaláskor.
2009. máj. 9. 09:29
De ha már előtte is ebből készült ebéd, az ember nem szívesen eszik utána hasonló alapanyagút.
11. csgal
2009. máj. 9. 09:11
Én székelykáposztát csinálnék, bár az husival van, hátha tudsz anélkül is valami hasonlót. Pörkölt a húsból hagymával, rá a káposzta, majd rizs, felöntöd vízzel, ízesítés. Mi imádjuk.
2009. máj. 9. 09:10

Ne hülyéskedj már! 30 dkg-ot meg tudsz enni akár savanyúságként is, Ha mindenkinek ekkora problémája lenne...

Azért ez már gáz, hogy ezért egy topicot nyitottál...

9. 3a92f8d690 (válaszként erre: 5. - 9e7527505c)
2009. máj. 9. 09:10
Scsi leves???
2009. máj. 9. 09:09

Szia én is megenném... nyam-nyam.

De ha 30 dkg-ból szeretnél 3 főre ebédet készíteni, szerintem mindenkinek jut két kanálnyi:)

2009. máj. 9. 09:08
:)))
2009. máj. 9. 09:07
Én megenném,már egy árva szál káposzta nem lenne,úgy imádom :)) Ha nem lesz ötlet,küld el nekem :)))
2009. máj. 9. 08:48

Valami husi nélkülit, bár jöhetnek husis receptek is ki tudom pótolni mással. (nem eszünk husit)

Még rakottra gondoltam, de az nem olyan rég volt...

2009. máj. 9. 08:47
Hát gondoltam abból rittyentek valami ebédfélét a családnak, ha már ott árválkodik a hűtöben. Párom meg én meg egy manó.
3. bnedora (válaszként erre: 2. - Salabakter)
2009. máj. 9. 08:45

Éppen ezt akartam én is írni.

Persze kérdés, hány főre kívánsz belőle készíteni valamit. Van az a bizonyos lucskoskáposzta, bár nálunk nem jött még eddig be.

2009. máj. 9. 08:43
Edd meg csak úgy!Tele van C vitaminnal:)
2009. máj. 9. 08:41
MIt csináljak a maradék savanyúkáposztából?Kb 30 dkg

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook