Mit akar? Csak fél vagy nem érdeklem? (beszélgetős fórum)
10. Scherlock
2019. jún. 17. 22:33
Számítani fog ez év múlva?
9. ab3619a9cd
2019. jún. 16. 13:02
Nem akar a világon semmi tőled!
Beképzelt dolog ez is..
Így iskolás korban a fiúk hangja el-elcsuklik, mutálnak, meg röhögnek a csajokon, így fejezik ki a tetszésüket. Általában minden csajon röhögnek és mindegyik tetszik nekik.
Kéne valami olyan srác, aki visszajelöl, biztos nem csak ennek az egynek tetszel te sem.
2019. jún. 16. 11:16
Nem akar semmit. Amúgy àltalànos iskolàban osztálytárs vagy ez màr középiskola?
Szerintem hagyd a francba. Amiről te írsz az egyáltalán nem kölcsönös csupán csak egyoldalú érdeklődés
Kölcsönös? Mi? Ő röhög rajtad a haverjaival együtt, te meg rohansz utána és égeted magad. Nincs ebben semmi kölcsönös.
4. ab65a971c2 (válaszként erre: 1. - Hn)
2019. jún. 16. 10:58
Mióta osztálytársad? Szerintem félreértetted. És valószínű, hogy a haverjainak mesélt rólad, nem feltétlenül jót. Amikor véletlenül találkoztatok, mi volt?
3. Amaunet
2019. jún. 16. 10:57
Ja, ezek a pasik már csak ilyenek. Néznek.
A csajok meg lejáratják magukat a jelölgetéssel, amit nem igazolnak vissza, azzal, hogy a haverjainak táncol, azok meg jól mulatnak a csajszi nyomulásán.
2. f8db0709b8
2019. jún. 16. 10:53
Nem jelöl vissza és te futsz utána..sőt még el is hiszed hogy bejössz neki ..
1. hn
2019. jún. 16. 10:31
Sziasztok! Van egy srac az osztalyomban aki nagyon bejon. En ugy vettem eszre ez kolcsonos. Mindig nez, fel ha megszolit, megvaltozik a hangszine stb. A hetvegen abban a varosban nyaralt a havrjaival ahol lakom. Elso nap veletlen osszefutottunk. Utana volt egy buli ahol a haverjai mellet tancoltam. Rogton kiszurtak es sugdoloztak meg mutogattak ram. De o nem volt ott. Ma sajnos megy haza😪. Azt tudni kell rola, hogy eddig ketszer is bejeloltem es egyszersem jelolt vissza. Sose ir nem keres. Ennek ellenere az a kerdesem, hogy ezt azert csinalja mert fel, vagy nem akar semmit es en ertettem teljesen felre? Elore is koszonom.
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Szeretnél Nőt kényeztetni... akarnád... vágysz rá? (csak nőknek)
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Csak fel akar húzni az exe? Igaz vagy Hamis?!!
- Tűnjek el az életéből, mert csak magányra vágyik, és nem akar bántani? Vagy maradjak, ezzel bizonyítva hogy kitartok mellette a végsőkig?