Jó volt, de egyke vagyok és a szüleim, főleg anyukám nagyon sok figyelmet forditott rám, mindenbe beleszólt, de összességében nagyon klassz volt. De ettől is jobban élveztem egyetemista éveimet 18-23 é. koromig. Az csodálatos időszak volt. ( de nem a szüleim, hanem a szerelmem miatt )
5 éves voltam amikor édesanyám meghalt. Apám, így mondta egyedül nem tud mit kezdeni, megnősült.Azt nem akarta, hogy féltestvérem legyen, így hát a mostohám utált.Belemenekültem egy házasságba 20 évesen. Nem tűnt fel, hogy a férjem alkoholista.
Csoda, hogy időnként depis vagyok.De vankét szép gyerekem egy 7 éves lányunokám, és a fiú útban van.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.