Milyen tapasztalatod van a Budapest Bankról! (beszélgetés)
6. CsillagTM
2011. dec. 4. 10:54
van valakinek lakáshitelekkel kapcsolatos tapasztalata a Budapest Bankról?
5. f303be5590
2010. szept. 26. 09:05
egyébként szerintem az első ilyen után megtilthatod írásban hogy tárolják az adataidat és zaklassanak. másolat az adatvédelmi biztosnak
ez általában szokott használni
4. f303be5590
2010. szept. 26. 09:04
keselyűk. addig zaklatnák az embert amíg bele nem bukik
3. db4f1eff6b
2010. júl. 15. 00:46
Nagyon megharagudtam a Budapest bankra. Pár éve hűtőt, mikrót, valamint gáztűzhelyet vettünk. Rendesen fizettem e részleteket. Bár ne tettem volna! Inkább el kellett volna picit maradni a befizetésekkel, azaz nem teljesíteni határidőre. És még ők írják ki a bank ablakába, hogy mézesmadzag-ajánlatoktól mentesek! Nahiszen! Amikor letelt a részlet, rá kb félévre kaptam tőlük egy kártyát, meg egy levelet, azzal a szöveggel, hogy mivel pontosan teljesítettem a befizetéseket, ezért van egy ajánlatuk a számomra. A kártyán van 540000 Ft, amit egy telefonhívás után érvényesíthetek. Kiszámoltam a kamatot, hát 5 évre 84 %-ra jött ki. Megdühödtem és összevagdaltam a kártyát, majd kivágtam az egészet a szemétbe. Másnap felhívtak a banktól, hogy megkaptam-e az ajánlatukat? -Igen, megkaptam, de ki is vágtam a kukába. Nem részletezem tovább, pár nap múlva felhívták a kezesemet, akinek meg kellett adni vásárláskor a vezetékes telefonszámát, és próbálták rábeszélni az ajánlatukra, Pár hét múlva a feleségemet zaklatták telefonon, majd megint engem. Ismét nemet mondtam, mert nem érdekelt az ajánlatuk. Akkor ezek után többször is megkerestek a leveleikkel, de ismét nemet mondtam. Közben eltelt már több hónap. csak nem hagyták abba. Ráadásul, ugye rajta volt a szerződésen apró betűkkel, hogy harmadik félnek nem adják ki az adataimat. Hazugság, kiadták. Más bank is próbálkozott nálam , de engem megint nem érdekelt az ajánlatuk. Már nagyon untan a szemtelenségeiket, ezért feljelentésen gondolkodtam, végül elálltam ettől, mert még én fizessek a pimaszságaikért? Utoljára felhívtam a bankot, és el sem lehet képzelni, melyik fióknál vették fel a telefont! A debreceni kirendeltségnél. A hölgynek megmondtam, hogy végre töröljenek a rendszerükből. Megígérte, és azóta nem zaklatnak. Egyelőre. Okulásként írtam le ezeket, hogy aki hitelt vesz fel, ne nagyon akarjon pontosan fizetni, ha el akarja kerülni a fentebb leírt kellemetlenségeket. Minden esetre az ember nem ezt várná el egy banktól, hanem ha valaki nemet mond, akkor ne erőszakoskodjanak, mert nem mennek vele semmire.
2. a14deb9047
2010. márc. 10. 21:53
Én vásárlási hitelt vettem fel, rá is fáztam, de megléptem tőlük!!
1. 85ef3bb3d1
2008. szept. 8. 03:19
Sziasztok!
Adóságrendező hitelt vettem fel a budapest banknál egy éve. Azóta kétszer emelték a törlesztőrészletet, már 8000 forinttal fizetek többet mint az első hónapokban. Ebben nincs benne az árfolyam ingadozás!!!! Van-e más is aki így járt? Van-e valaki akinek már évek óta van ilyen hitele ennél a banknál és megosztaná a tapasztalatait?
További ajánlott fórumok:
- Hol jobb élni Budapesten vagy vidéken? Tapasztalatok?
- Esős időben Budapesten milyen programot tudnátok ajánlani második randin?
- Milyen lesz Budapest jó kerületéből egy rossz kerületébe költözni?
- Ki tudja, hogy Budapesten milyen a 18. kerület? Itt az ingatlanok olcsóbbak mint máshol, miért van ez? Köszönöm a válaszokat!
- Járt már valaki Dr.Csergő Andrásnál a Budavári kisállatrendelőben?Ha igen, milyen tapasztalataitok vannak?Esetleg kit tudnátok még Budapeste
- Milyen tapasztalatotok van a Budapesti Ifjúságvédelmi Intézettel?