Milyen pasik jönnek be nektek? (beszélgetés)
"Ha minden nő normális pasira vágyna, már kihalt volna az emberiség."
(Csak szex és más semmi)
Csak vicc vót:D
amúgy pasik nem kellenek,csak Férfi(ak)...
Őszintén: sikert,hogy megtaláljon!
:-)
Értem!
Jogos elvárások!
Hát jó! :)
Nekem személy szerint az olyan férfi jön be, akiben „megfog” valami. Ez lehet bármi… Itt nem elsősorban a külsejére gondolok. Legyen humora, legyen értelmes, hogy jókat lehessen vele beszélgetni. Legyen őszinte és megbízható! Mondjon igazat, akkor is, ha az fájdalmas annak, akinek mondja. Tudjon érvelni, meggyőzni, ha ő látja jobban a dolgokat. Sőt! Tudjon „helyre rakni” is, ha éppen úgy alakul. Nagy előny, ha figyelmes, jó, ha tud bókolni is. Egy nőnek fontos, hogy időnként megdicsérjék. Bármit. A haját, a szemeit, a száját, de lehet pl. a főztjét is. Szerencsés, ha a férfi külsejét tekintve is „bejövős”. Helyes, jó a megjelenése. Nem szeretem, ha egy férfi ún. bájgúnár, de fontos, hogy adjon magára! :) És természetesen nagyon fontos, hogy működjön az a bizonyos kémia. ;) Legyen meg az összhang, a vonzalom, egy ölelésnél, egy csóknál és az ágyban is. Végül, de nem utolsósorban számíthassak rá, és én legyek neki: A NŐ! Csak én!
További ajánlott fórumok:
- Nektek pasiknak mi jön be jobban egy nőn? Mi az ami igazán fontos a kinézetét illetően szerintetek?
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- Nektek férfiaknak milyen nők jönnek be leginkább: a dekoratív vagy a sportos öltözetű nők?
- Bejönnek nektek a következő nevek?
- Bejönnek nektek a stewardok, vagy a BS-ben a biztonsági őrök?
- Bejönnek nektek a fehér köpenyes pasik?