Milyen könnyen kezelhető könyvelőprogramok vannak otthoni használatra? (tudásbázis)
Igazából most is én könyvelek itthon, csak kézzel, őskori megbízható módszerrel. Mivel a cégnél, ahol dolgozom, van könyvelési osztály, főkönyvelő, így mindig kérdezhetek, ha változás van, vagy valamit nem tudok, de azt hiszem, hogy azért géppel gyorsabb lenne.
Én még bérszámfejtettem kézzel, de géppel azért jobban szeretem. A jogszabályokat, határidőket ugyanúgy tartom és ismernem kell. A könyvelő már 18 ezer forintot elkér mifelénk havonta ezért a kis munkáért. Így ezt legalább megspórolom.
Ezekkel a programokkal az a baj, hogy fizetni kell érte, sőt utána még a frissítések is pénzbe kerülnek :(
Sajnos sok a határidős bevallás, még követni is elég, meg ott vannak a jogszabályok, ezért én nem kockáztatnám meg az otthoni programot. Bízd inkább könyvelőre.
szia!
vannak ingyenes szoftverek, írd be a gugliba, hogy ingyen könyvelőprogram, és ki fogja dobni:)))
ha nem kell semmi extra, szerintem egy ilyet érdemes lesz kipróbálni. végülis vesztenivalód nincs vele:)
Sziasztok!
KÖnnyen kezelhető könyvelőprogramot keresek itthoni használatra. Egyéni vállalkozó férjem könyvelését kézzel végzem itthon. Ennek elvégzésére keresek valami egyszerű, jó és megfizethető programot! Ha tudtok ilyet ajánlani, azt megköszönném...
További ajánlott fórumok:
- Olyan fénykép szerkesztő programot szeretnék, hogy tudjak a képre írni! Tudtok segíteni? Egyszerű és könnyen kezelhető legyen.
- Mobiltelefont keresek.Tudnátok ajánlani könnyen kezelhető, nagy nyomógombos, főleg telefonálásra használható típust?
- Tudnátok ajánlani megbízható, könnyen kezelhető, ingyenesen létrehozható, működtethető honlapot?
- Tudtok olyan egyszerű könnyen kezelhető programot amivel mozgó képre lehet írni?
- Milyen képnézö progit ajánlotok ami könnyen kezelhető és könnyű képet vágni vele. Hasonló kellene, mint a nyomtatókban van.
- Tud valaki könnyen kezelhető, egyszerűen értelmezhető zeneszerkesztő programot?