Multikból ne vásároljuk. Több futópad márka közzül választhatunk, de mindenféleléppen nézzünk utána a futópad gyártójának, keressünk rá az interneten, mióta van a piacon, illetve a magyarországi forgalmazó üzletnek. Hiszen ha bármilyen problémánk van, nem mindegy, hogy a forgalmazó egy "egyszemélyes cég", netalán egy webáruház?!
Egyébként személy szerint nekem az a véleményem, hogy olyat érdemes venni, aminek a motor teljesítménye 2-2.5 LE, rendelkezik megfelelő nagyságú futófelülettel, állítható dőlésszögű,kb. 150 kg-ig terhelhető, összecsukható, ortopéd futófelülettel rendelkezik az ízületek megóvása érdekében stb...
Te tudod, de én maximálisan megvagyok elégedve velük. Nagyon segítőkészek és megbízhatóak, kiváló minőségű márkákkal dolgoznak!Az operátoruk felhív, és minden kérdésedre válaszol!Természetesen magyarul!:)
Jah, és nem utolsó sorban sokkal olcsóbban lehet hozzájuk jutni, mint itthon!:)
Ezen nem gondolkodtam konkrétan még, első körben csak "közvéleménykutatok", hogy milyen árban vannak és milyen típust és hol érdemes venni, aztán majd meglátom.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.