Milyen fajta esemény utáni tabletták vannak és orvossal kell felíratni? (tudásbázis)
ja, hozzátenném, hogy kolleganőm 72 órás mellett maradt terhes, egészséges kisfia született :-D
A kúp amúgy tényleg nem a legjobb módszer...
De most már ott lakik a pocakodban. :)
Nekem sem akar jönni, de épp kivizsgáltatom magam, aztán jönni fog. :) Nem lehet máshogy...
köszi:)
mondjuk nekünk nehezen jött össze, 2009 áprilisában hagytam abba a nouvaringet és 2010 szeptemberében estem teherbe
Ezzel az a gond, h akkora dózis hormon, hogy csak úgy robban. Ha belegondolunk, hogy mekkora adag bomba kell, h akár három hónapig is kitartson...
Valaki erősen szőrösödni is kezd, nem csak hízik.
nem feltétlen kell hozzá doki, magadnak is felteheted, elvileg úgy működik mint a tabletta, 3 hétig fenn van, 1 hét szünet, bár újabb vizsgálatok szerint 4-5 hétig is hatékony. elég megbízható, akárcsak a tabletta. annyival jobb, h helyileg fejti ki a hormonhatást, nem általánosan, így pl a májat elkerüli, illetve nincs rá gond nap mint nap, nem felejted el.
a spermicideket (golyó, kúp, krém, stb) csak azoknak javasolják, ahol nem gond ha becsúszik a terhesség (de akkor meg minek védekezni??) mert csak 70% a biztonsága.
akkor annyit írj be googléba esemény utáni tabletta ára
és rögtön az első
a doki hüvelyvizsgálattal megnézi mekkora a méhszájad és így meg tudja mondani mekkora méretű pesszárium kell neked...felhelyezni úgy kell hogy összenyomod (mint a Nouvaringet)és mikor legfent van elengeded és kipattan aztán csak ráigazítod levenni meg az ujjaddal lehúzod...max az első felhelyezést megmutatni kell doki.
én is szülés után ezt fogom használni, csak kell hozzá spermicid krém
Ez nem olyan fogamzásgátló amit úgy kell szedni mint a hagyományos fogamzásgátló gyógyszert. Azért hívják eseményutáninak mert ha megtörténik a baleset elkerüld a terhességet, azonnali .
itt olvashatsz róla pontosabban
További ajánlott fórumok:
- Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Meg tudná mondani valaki, hogy honnan tudnék mielőbb Metformin gyógyszert feliratni?
- Önbarnító tabletták
- Milyen fogamzásgátló tabletták vannak, amitől nő a mell, hatásos, nem olyan drága és ha lehet vény nélküli?
- Rájöttem, hogy azért nem szeretek gyógyszert feliratni,...
- Tudnátok ajánlani olyan speciális cipőt, amit nem kell felíratni orthopéd orvossal?
- Szlovákiában a fogamzásgátló tabletták is recept nélkül kaphatók, vagy csak az esemény utáni tabi?