Rájöttem, hogy azért nem szeretek gyógyszert feliratni,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Na ugye, miért lenne kínos.
Biztosan malmoznak, aztán befut valami munka, munkácska, hoppá, itt egy beteg.
miért kínos?
inkább nekik kellene kínosan érezniük magukat,mikor heteken át vagy nem veszik fel a telefont,vagy mellékrakják-gondolom,ha állandóan foglaltat jelez.Az ember nyilván nem szórakozásból keresi az orvosát,de ha kell segítség,akkor kell,aztán ha mindenki igy végezné a munkáját,jól kinéznénk,oké,hogy sok a beteg,de a beteg se tehet arról,hogy az !!
Nem tudom. Próbálkozzál!
Nálunk hetente kétszer van rendelés és csak akkor megyek a dokihoz, ha úgy gondolom itt az ideje, hogy lásson.:) Egyébként telefonon szólok, hogy ez, vagy az elfogyott. Ő vagy az asszisztense felírja a felhőbe a falugondnok meg kiváltja a gyógyszertárba és házhoz hozza.
És felvesznek minden telefont.
Tudom,de akkor is felírta és a Cataflam -ot is.
Az viszont vényköteles.
Végülis nem baj.
Mármint a nevelés terén?
Nem az iskolai nevelésre gondoltam, hanem arra, hogy milyen körülményekbe, szokásokba nő bele egy magyar kisgyerek, és milyenekbe egy Amarikában élő.
Mi itt életünk első napjától kezdve azt látjuk, hogy mindenki panaszkodik körülöttünk, ha kell, ha nem. Népszokás ez is...
Csak arra céloztam, hogy más a mentalitás.
(És ez nem genetikai különbség, hanem nevelés kérdése.)
Mint ahogy az is, hogy ha végig mész az utcán és mosolyogsz egy idegenre, akkor megbélyegeznek, hogy kiszöktél az elmegyógyintézetből.. :D
Nos, ettől függetlenül én nem zavartatom magam, mosolygok, ha kell ha nem. :P
Az ársapkára gondolt.
Magyarul: a maximált hatósági áras termékekre.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Meg tudná mondani valaki, hogy honnan tudnék mielőbb Metformin gyógyszert feliratni?
- Mit csináltok akkor, ha szükséged van gyógyszerre, és nem tudsz elmenni az orvoshoz, felíratni?
- Orvosi ügyeleten lehet gyógyszert felíratni?