Milyen engedély kell, hogy beülljek a munkaügyi hivatalba közvéleménykutatást végezni? (beszélgetős fórum)
Lehet h sablonnak fog tűnni, de én tényleg jó akarok lenni. BASSZUS MOST IS ITT PARKOSÍTANAK, A MUNKAHELYEKET MEG ZÁRJÁK BE. Eszem megáll. Nem hogy a fontosabb dolgokat rendeznék. Esetleg beindítani gyárakat újra, megcsinálni az utakat. Vagy csináltatni egy rohadt kutyafuttatót, mert hát ugye az sincs. Tök jó. lesz egy szép főterünk, tele hajléktalan, munkanélkülivel... gratulálok :(
Nincs igazam?
Mondd azt,hogy szakdoga ;) Polgármesternek azért nem fognak megválasztani,mert te NEM lopnád a pénzt,így sehova se kerülnél be...azok kerülnek csak be a politikai szférába, akik lopni-csalni-hazudni tudnak :) Meg fiatal vagy,és nem bíznak egy "kölyökben"....engem is sokan leüvöltenek,hogy mit képzelek,hogy 21 évesen HR-esként én döntöm el,hogy ő az 50 éves fejével kap-e munkát vagy se,hiszen még gyerek vagyok,semmit se tudok a világról... no comment :)
Nem akartalak osztani,csak ez az én meglátásom.
Nekem nem szakdogához kellene, hanem mert polgármester szeretnék lenni, tudom a reakció mindenhol az, h 22 évessen?!
De tudom h mire lenne szüksége a városnak, és nem lopnám el az emberek pénzét!
Gondolom így ilyen indokkal nem engednének oda :)
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- GYED - Munkaügyi hivatal. Nagyon fontos!! Január 1-től nem jár GYED
- Milyen hátrány ér a munkaügyi központban, amennyiben nem közös megegyezéssel szűnik meg a munkaviszonyom, hanem én mondok fel?
- Érdemes neki bemenni a munkaügyi hivatalba?
- Munkaügyi kérdésben kérnék segítséget, esetleg munkanélküli hivatalban dolgozik valaki?
- A munkaügyi hivatalban le kell adni kijelentkezéskor a munkaszerződést?