Milyen általános témák után érdemes és hasznos érdeklődni az interneten a mai 50-60 éves nőknek? (tudásbázis)
Mi van?:D
Böngészek a régi kérdések közt és erre a gyöngyszemre bukkantam.:)
Ez a kor NEM az életkor alkonya,
hanem a bölcsesség hajnala.
:-)
Érdeklődési körödnek megfelelő témákat keress.
Nem bizony, én nagyon jól érzem magam a bőrömben.
Köszi, hogy te is igy látod.
valami hobbid ha van, akkor ahhoz nagyon sok információt tudsz gyűjteni, vagy hasonló érdeklődésű emberekkel beszélgetni róla.
vagy ha mondjuk valamelyik tv műsort szereted, akkor az abban szereplőkről olvasgathatsz pletykákat...
vagy csak nézz meg egy tematikus portált (pl startlap), és ott amin megakad a szemed, kattints rá:))
Erre nagyon nehéz a válasz, mert Te sem tudod mit ennék szivesen ma, azt én érzem.
Esetleg ha bővebben irnál az érdeklődési körödről kaphatnál cimeket priviben ahová érdemes bekukkantanod.
Szia LIZI !
Én olyan általános témákat gondoltam,amelyeket szétoszthatok több féle érdeklődésű Sorstársam között is. Köszi - köszi - köszi !
Szia!
Attól függ mi érdekel?!Sütés-főzés,egészség,
növények,meló?
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Társkeresés az interneten
- Nem tudom kifizetni interneten a Telekom számlámat. Azt írja ki, hogy általános hiba. Mi lehet a baj?