Én ugyan ebben a cipőben járok.Amig élt a férjem nem éreztem magányosnak magam,de most néha úgy érzem agyon nyom.Régen tevékeny voltam ,ma már nincs kedvem semmihez.A kézimunkát elkezdem ,de ha lerakom napokig nem nyúlok hozzá.
Egyedül élek, de semmikor nem érzem magamat magányosnak. Rengeteg mindennel el tudom magam foglalni. Ha más nincs, felhívok valakit telefonon, vagy skypon, és beszélgetek barátnőkkel.(hoppá csomagom van)
Egyedül sokszor vagyok, de magányosnak lenni rossz. Azt akkor érzem, amikor senki meg nem kérdez hogy vagyok, csak vannak ott és fújják a magukét, én kérdezgetem őket de nem találok viszonzást. Akkor már jobb egyedül - valóságosan, semmint társasmagányban. Amikor a legnagyobb szükségem van rá, akkor sosem találnak meg... De ha nekik kell valami akkor máris. Milyen jó, hogy én mindenkinek nyújtok támogatást, akkor is amikor már én is tök padlón vagyok. Észre sem veszik...
Nagyon egyetértek assof-fal! Én is sok mindent egyedül csinálok, de attól még nincs rossz érzés bennem. Én akkor érzem magányosnak (rossz érzést keltően egyedül lévőnek) magam, amikor nem találom belül az összhangot. Ilyenkor nem tudom kíváncsian szemlélni az eseményeket és nagyon magányos tudok lenni. Ám igyekszem gyorsan összekapni magam, hogy ez az érzés minél hamarabb elmúljon :)
Teljesen igazad van, mintha az én gondolataimat írtad volna le...
Nagyon sokszor egyedül kell döntenünk is, mert nincs ott, akitől tanácsot kérhetnénk, vagy nem veszi fel a mobilját( de gyorsan kell dönteni). Régen még mobil sem volt, sőt vonalas telefon sem. Persze, akkor a család jobban együtt volt, közelebb laktak egymáshoz, vagy együtt éltek a nemzedékek, segítettek megoldani a problémákat egymásnak. -Persze akkor is úgy volt, a legnehezebb dolgokon mindenki egyedül esett át - ezt el kellett fogadni.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.