Miket vizsgál egy jó szülész/nőgyógyász? (tudásbázis)
A vizsgálat kapcsán azt mondnám, talán jobbnak látja így, ha minden rendben (bár a méhszájat szokták, kell is nézni). A recept elírás már komolyabb, a gyógyszerallergia meg súlyos dolog.
A szülészorvosod kezébe teszed mindkettőtök életét, jól gondold meg, kitartasz-e mellette!
Az, hogy ajánlották, sajnos nem jelent semmit: talán az ismerősnek ő volt a megfelelő doki.
Jó egészséget Mindkettőtöknek! :)
Én is magánrendelésre jártam, és nekem rendszeresen nézték a méhszájamat. De olyanról is hallottam, hogy az orvos direkt nem bolygat meg, egyszerűen mert az nem jó Nektek. Minden más vizsgálat az volt, ami a kis könyvben is benne van.
Szerintem amúgy nem ez a lényeg most. Ha egy percnyi kétség is van az orvosoddal kapcsolatban, akkor inkább válts. Szerintem ha nem tudsz úgy nekimenni vele a szülésnek, hogy maximálisan bízol benne, és minden döntését el tudod fogadni, mert tudod, hogy azt úgy és csak úgy lehetett csinálni, akkor az nem a te orvosod. Ha valami nem úgy alakul szüléskor, ahogy eltervezted, és egy nem 100%-os orvos mellett, akkor örökké rágódni fogsz, hogy ha váltottál volna... el kell tudnod fogadni, hogy akármi is történt, annak úgy kellett történnie.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki magzatvíz vizsgálaton?
- Üzemorvos munkaalkalmassági vizsgálat
- Dr. Farkas Bence szülész/nőgyógyászról (MÁV, ÁEK, HONVÉD kórház) van valami infótok, vélemény, tapasztalat?
- Pécsen keresek jó szülész/nőgyógyászt, tudnál ajánlani?
- Melyik szülész/nőgyógyász orvost ajánlanátok Nyíregyházán vagy Debrecenben?
- Jár valaki Dr. Kazy Zoltánhoz szülész/nőgyógyászhoz?