Miért van az, hogy nincs rossz fogam, mégis nagyon fáj a fülem, az arcom, és a fogaim? (tudásbázis)
Valószínű arcüreg és melléküreg gyulladásod van.
Az hat ki mindenre.
Ebben a helyzetben 2 dolog várhat rád:
Egy fogorvos felír / ad neked Lidocain spray-t.
Vagy keresel egy szájsebészt, aki azt a szegfűszegillatú csíkot adja neked, bele a fog helyére.
Értem mit írtál. Külsőleg segít, ha Flector EP-vel bemasszírozod a csontnál az állkapcsodat.
(Sajnos én is így jártam.)
Lehet még gennyes góc másik fogad alatt, ami kifakadt. Szerintem keress fel egy másik fogdokit.
Nekem is volt ilyenem, és a teljesen külsőleg épnek mondott fogam alatt gennyes seb volt. Valamelyik doki csak segít, nem lehet fájdalomban élni.
Miért nem mehetsz röngenre? Betesznek a fogadhoz egy kis lapocskát, és letakják a hasad. Azt sem szabad? És csak a fül orr gégén voltál? Melyiken?
Hívd fel a Szájsebészeti és Fogászati Klinika 1085 Mária u. 52. Tel.: 266-0457
Hátha segítenek, legalább telefonon.:(
sziasztok!Szóval kezdem előlről...:)
1,5 hete kihúztak egy rossz fogamat,mert nagyon fájt.Ahogy kihúzták a fogam,elmúlt a fájdalom is,igaz nagyon nagyon be volt gyulladva,azt mondták be volt gennyesedve a fogam körül.De érdekes mód sem a foghúzás,sem a helye nem fáj! Aztán tegnap délután óta nagyon fáj azon az oldalon az arcom, a fülem, és majdhogynem az összes fogam..Elmentem a fül-orr-gége ügyeletre, ahol megvizsgáltak,szerintük minden a legnagyobb rendben van! Mégis majd megbolondulok a fájdalomtól,ugye röntgenre nem mehetek mert kisbabát várok, a fogam helye szépen be van gyógyulva,de a fájdalom azóta sem enyült.... Már semmilyen fájdalomcsillapító nem használ és én pedig megőrülök,mert sem beszélni,sem enni nem tudok,mert még az is fáj ha kitátom a számat..És az orvosok szerint minden ok. Na ez érdekes ugye? Köszönm mindenkinek a jó tanácsokat, de már végképp nem tudom mit csináljak.
A fül-orr-gégészet nagyon jó ötlet. Lehet egy arcüreg-homloküreg gyulladásod.
De az is lehet, hogy a csontjaid fájnak, akkor az ortopéd orvos tud segíteni.
De normális fogorvos nem húz ki ép fogat, csak ha ezzel tényleg segít.
Tavaly jártam így. Majd megőrültem, úgy fájt. A fogorvos kezelgetett, végül mégis kihúzta, mert csak attól múlott el a fájdalom.
Már az Apranax tabletta sem segített, pedig az szokott jó lenni csontfájdalom esetén.
Van egy spéci szegfűszeg illatú anyaguk a fogorvosoknak, nekem sajnos a kihúzott fog helyére folyamatosan be kellett csíkozni, mert nagyon fájt nélküle.
Sok sikert!
Miért lenne begyúlladva a kihúzott fog helye, ha már előtte is fájt, majd miután kihúzták elmúlt.
Nem logikus.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki valamit nagyon rossz kedvre és csalódásra?
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Hogyan lehet megnevelni egy nagyon rossz kutyát?
- Nagyon rossz egyedűl :(
- Nagyon rossz anya vagyok, nincs már türelmem a hisztis,...
- Nincs kedvem semmihez, rossz a közérzetem. Unom már, de nagyon...