Miért szeretik becsapni magukat az emberek, főként a nők? (beszélgetés)
ok:)))))
Sajnálom, hogy elüldöztelek:))))
Vannak olyanok, akik nem fogják fel az igazságot, de hidd el, hogy ez igen kevés..ez csak a látszat. mindenki tudja az igazságot csak nem meri magának bevallani hogy vesztett.. van egy tökéletesen idevágó idézetem is:
"Nem a valóság kinozza az embert ,
hanem a kép,
melyet alkot magának róla"
/Epiktétos/
mert igenis kínoz minket, hogy nem tudjuk elfogadni sokszor a valóságot. Pasik sem, csak nem merik bevallani. ők csöndben vannak
Lehet, hogy egy helyen dolgozunk?:))))
És lehet egymás kolléganői vagyunk? És egymásról mondjuk a véleményt?:))))))
Tőlem megkérdezte a főnököm az interjún, hogy tudok e igy vigyorogni mindig. Mondtam, hogy igen. Nem szokott befolyásolni a hétfő, a sok munka és semmi:)
Na, de van egy kolléganőm, aki viszont szerintem idegbeteg. Ő folyamatosan próbálja elvenni a kedvemet, de még csak ritkán sikerült neki:)
szerintem nincsen igazad!!!!
hehe :))
A humort, az igazán jó humor sokan nem értik meg. Bezzeg a kétértelmű közönséges heccelődés az megy legtöbbnek. Nekem ez nem humor, bár megértem.
Nekem azt szokták mondani, hogy fanyar humorom van:)
És hiába irjuk, hogy szerintem, én ezzel úgy voltam, vagy én ezt tettem, és ezt gondolom, stb. Akkor is azt kapjuk meg, hogy minősitünk, általánositunk, stb.
Aztán megfigyeltem, hogy néhány nap elteltével egymásnak ugyanazt mondják az egyetértők, amit én mondtam nekik, vagy hasonlókat. Ami azért jobb mint az én általam leirt, mert én keményen fogalmazok szerintük, bezzeg ők...
És: én pl. az egyik témában lehet nem értek valakivel egyet, de ezt én képes vagyok bizonyos témára korlátozni, de sokan egy teljesen más témában is köpködnek az emberre, és inkább nem azt irják le, amit gondolnak, csak nehogy egy véleményen legyünk.
K: Ha hasra fekszek, akkor a péniszem eldől a hasamra, nem áll egyenesen, és mikor állok, akkor is kicsit balra el van ferdülve. Ez probléma, vagy normális?
V: Azt megnézném, amikor Te álló szerszámmal a hasadra fekszel. Tudsz fekvőtámaszozni???
K: Viszket a makkom. Normális ez?
V: Ha nem szoktál fürdeni, akkor igen, amúgy nem.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem szeretik sokan a Tescot?
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?
- Miért nem szeretik az emberek, ha dudálgatok?
- Molitor Mária - avagy miért szeretik az emberek a másikat lealázni az interneten?
- Miért marják egymást azok az emberek, akik állítólag szeretik egymást?