Miért ilyen mogorvák és beképzeltek az emberek mostanában? (beszélgetés)
Egy szezont kibír a gumi.
De van olcsóbb is! :)
De a túl olcsóval nem megy a bringa. Belassul.
Én az országútit szoktam meg.
Tetszik a fürgesége, gyorsasága.
Megszoktam az autósokat. 20 éve tekerek! :)
Nem bántanak, de tisztelni kell őket.
Azért van ennek a guminak ára :O Hány kilométert megy ez el? Gondolom gyorsan kopik. Mit szeretsz az országúti műfajban? Nem félsz az autósoktól?
Én az erdőben szeretek tekerni, a jó levegőn, bár állatok már ijesztettek meg.
Elég durva tud lenni földúton a 40-50-es tempó 😁
Nem láttam a Giro-t.
Amatőrként írom,
50-100 km-t szoktam menni egy nap.
Tehát nem sokat.
Sík úton 35-40 körüli sebességgel lehet tekerni.
Bolyban gyorsabban is.
Feltekerni, pár mp-re, akár 65-re is lehet.
De kell a jó kerék, és gumi!
Rengeteget számít. Én se godnoltam volna, míg nem próbálom ki.
Íme:
Igen. :)
Van ilyen.
Én versenybringás vagyok!
Sok gondot okoznak a versenybringások, az autósoknak? :)
Azért szerintem annyira nem néznek már meg manapság egy autóval, kivéve ha valami nagyon drága modell, mondjuk egy Mercedes G-osztály, vagy valami exkluzív sport, luxusautó, vagy netalántán tévednék? Nem tudom, van aki azért megnéz, de annyira szerintem ez nem is komoly autó, én átlagosnak tartom.
Még 20 éves voltam, amikor egyik ismerősömmel elmentünk a benzinkútra, tankolni (egy Audi A6-osa volt, pár éves), ő bement a mosdóba, én addig tankoltam. Az emberek kb. meg tudtak volna ölni a tekintetükkel 😊
Mesélj, még ha eszedbe jut valami a vezetéséről.
Én, még nem vezettem komolyabb autót.
Az emberek, hogy tekintek rád, ha kiszállsz, vagy beszállsz a járműbe?
Őszintén. :)
Nem szeretem, ha kioktatnak,
hogy mit írjak, vagy gondoljak.
Ez olyan degradáló.
Én sem mondom meg senkinek, hogy hogyan kellene gondolkodnia, mit kellene tennie.
Csak érdekelt, más véleménye.
Idézni habitusunktól függően lehet többezer embertől, de nem biztos, hogy a másik szemszögéből igazak is.
Jobb az, ha a saját gondolatainkat fejezzük ki, hidd el azok is vannak olyan értékesek, mint másoké, lehet, még frappánsabbakat is tudnál írni.
Szokták mondani a pénz nem boldogít, igaz is, ha boldogítana, sok milliomos nem lenne öngyilkos, vagy keresne boldogságot a tudatmodosítókban, de a pénz azért kell a boldoguláshoz, aki azt mondja nem, az véleményem szerint hazudik önmagának is.