Miért bolondul meg a magyar ember többsége, ha egy napot nem lesz nyitva bolt? (beszélgetés)
Talán nem kellene előítéleteket gyártani. Kissé több empatikus készségük lehetne az eladóknak mivel nem tudnak minden vásárló ügyes-bajos dolgairól. Érdekes megjegyzése volt tegnap a pékségben a pénztáros kislánynak:
"Nem igaz, hogy éhen akarnak halni EZEK!"
Mindezt jó hangosan hogy az a 10 -12 ember hallja!
Soha nem hallottam még:
-a fogorvosi rendelő előtt ülve az orvos vagy az asszisztensnő szájából hogy: "Na idejönnek a rothadó fogaikkal!"
-balesetnél (néhányat már végigasszisztáltam) a mentősöktől vagy a tűzoltóktól hogy: "Mennek mint az állat aztán ez az eredménye!"
-szülész orvostól hogy: "Felcsináltatják magukat aztán itt fetrengenek!"
stb ...... stb.....
Hát ez nagyon jó kérdés!!! :)))) Mintha világvége jönne! :D
Ráadásul nálunk van nyitva bolt délelőtt is délután 3-tól pedig már friss pékárú is...:P
Nálunk tegnap tömve volt a piac és kifosztották a pékséget. Az eladó- nem magyarországi magyar- azt mondta: ezek a magyarok hülyék... teljesen igaza van.1 nap van zárva üzlet és legalább 1 hétre vásároltak be az emberek. Nem csak az idősebbek, hanem a fiatalok! Én már nem vagyok mai csibe, de még én is szörnyülködöm... ez hihetetlen!
A környéken rengeteg üzlet(Tesco is) és piac is van.
Mert marhák, azért.
Amúgy ha nem mennék egy hónapig boltba, akkor is lenne mit főznöm, tele a fagyó, a spájz.
Egyik évben úgy volt, hogy szerdára esett a nemzeti ünnep, szóval nem csináltak belőle 4 napos hétvégét, csak a szerda volt egy szóló szabadnap. Kedden éppen egy valamiért be kellett ugranom a hipermarketbe, hát tömve volt, megrakott kocsikkal, akkor ugrott be, hogy basszus, holnap munkaszüneti nap lesz (egy nap:(((
De amúgy van olyan ismerősöm, ahol náluk egy ilyen négy napos hétvége csak és kizárólag a fékevesztett zabálásról szól. Nem értem, komolyan.
Hidd el, ezt maguk a dolgozók sem akarnák!
Így sincs elég munkahely, nem még ha leszűkítenék a nyitvatartást.
Nagyon sok munkahely megszűnne ezzel.
Én is ma voltam bevásárolni de nem azért mert éhen akarunk halni, vagy hogy ünnep lesz hanem azért mert le akartam tudni a bevásárlást és az elkövetkezendő négy napot nyugiban itthon tölteni családi körben :-)
Így aztán ha az én bevásárló kocsim tartalmat fel osztod per négy vagy esetleg öt napra amíg nem megyek boltba akkor mindjárt látszik hogy nem is olyan sok .
Ennyire egyszerű :-)
A másik pedig az hogy mindég azt rebesgetik hogy be kéne szüntetni a vasárnapi nyitva tartást a sok kereskedelemben dolgozó családanya szabadnapja miatt és a sok túl munka miatt .
Akkor most hogy legyen,mi a jobb ?? se ma se vasárnap ????????
Én ugyan ezt tapasztaltam!
Mindenhol tömeg,vásárlás,mert holnap nem lesz nyitva a bolt! :O
És akkor mi van???
Mint az őrültek,taposták egymást,én inkább vissza ültem a kocsiba és vissza menetem később! :)
hát nem tudom,de én ma már agybajt kaptam a sok hülyétől..vagy 10x tolták nekem a kocsit.."jaj elnézést" szöveg azonnal jött..a 10. után már eléggé ingerülten néztem..
kipusztítva pultok és az ordító gyerek és a veszekedő házaspárok megkoronázták az egészet..
1 percre meg is álltam és körbe néztem..hát egy kabaré volt az egész :DDDDDDDD
és?
tilos alkoholt fogyasztani hétvégén, vagy mi?
mi nemrég jöttünk vissza egy nagyobb hipermarketből, de nem vettem észre, hogy bárki meg lenne őrülve.
:)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tud főzni a mai fiatalok többsége?
- Miért van az, hogy ha valaki jobban néz ki az átlagnál, akkor a nők többsége rögtön lek..vázza?
- A nők többsége megőrül, amikor végre anya lesz?
- Az emberek többsége miért fél a szellemektől? Állítólag nem bántanak senkit, igaz ez?
- Vajon miért nem hiszi el az emberek többsége, hogy vannak boldog emberek? Hogy valaki valóban elégedett az életével?
- A nők nagy többsége miért nem haléktalan?