Microsoft Outlook (beszélgetés)
Sziasztok!
Munkahelyemen ezt a levelező rendszert használjuk. Mindenkinek van saját gépe, amin bekapcsolás után autómatikusan bejeletkezik a megfelelő felhasználói adatokkal a rendszer.
Központi, telefonos helyen ülök, így mindig kell itt lennie valakinek, aki fel tudja venni a telefont. Ha elmegyek ebédelni, akkor az egyik kolléganőm ül a helyemre. Többször észrevettem, hogy elolvassa a leveleimet (ebben a rendszerben nem nehéz észrevenni, hogy melyik az elolvasott levél). Megkértem, hogy ne tegye, de hárítja a dolgot. Mivel van közte olyan levél is, amihez semmi köze sincs, nem tudok mit csinálni. Vagyis talán egy valamit! Lehet olyat csinálni szerintetek, hogy a rendszergazda segítségével a bejövő e-mail-ek olvashatóságát jelszóhoz kössem? Vagy ha nem is az összeset, csak bizonyos felhasználóktól érkezetteket???
További ajánlott fórumok:
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Miért nem működik a Mozilla Thunderbird és a Microsoft Outlook?
- Microsoft Outlookban hogy tudom beállítani, hogy a másik e-mail címemre érkező levelek egy konkrét mappába kerüljenek?
- Ha telepítem a Microsoft Office Outlook levelezőt, attól még a volt alapértelmezett Thunderbird fogadja a leveleket?
- Microsoft Outlook kinézetét hogyan tudom visszaállítani?
- Hogyan lehet a Microsoft Outlook-ba érkező leveleket automatikusan egy másik címre átküldeni?