Mi tehetek, hogy ne legyen büdös a lehelletem a bölcsességfogamtól? (tudásbázis)
4. Olga55
2013. jan. 16. 19:44
Amit paplics irt, az is jo, de megkerheted a fogorvosodat, hogy metsze le az inyt a fogadrol. Circumcisionak hivjak ezt a megoldast.
3. 18e79e1970
2013. jan. 15. 19:42
Szia! nekem is most nőtt ki teljesen. Én is mostam, de a íny és a fog közé ragadt kaja. én ezt úgy oldottam meg, hogy fülpiszkálóra tettem fogkrémet, és azzal mostam át.
2. 9f98008a3b
2013. jan. 15. 19:24
A szuvas fog büdös, nem? :/
1. la femme
2013. jan. 15. 19:23
Nagyon vigyázok a fogaimra, mosom, fogselymet használok. Hátul elkezdett nőni egy bölcsességfog. a doki szerint van hely nem feltétlen kellene kihúzni a fogam és félek is tőle. Az íny részt kell "lemosni" róla, ezt szoktam is. Ennek ellenére többször érzek kellemetlen szagot. :( Mit tudok tenni, hogy ne legyen ilyen rossz ez az egész? Lenne hely kinőnie, de még rálóg az íny rész. Valaki volt hasonló "cipőben"? Köszönöm! :(((
További ajánlott fórumok:
- Idézetek, bölcsességek
- Nyers lett a sütőtökpitém (pumpkinpie). Mit ronthattam el és mit tehetek, hogy ehető legyen?
- Mit tehetek annak érdekében, hogy minél jobb legyen az NST erdeményem?
- Elmúlt 3 éves a fiam, és még nem szobatiszta. Még utólag sem jelez, nemhogy előre. Mit tehetek, hogy mielőbb szobatiszta legyen?
- Miért nincs a szerelemben szerencsém mit tehetek, hogy másképp legyen?
- Mit tehetek házilag azért, hogy a mensim ebben a nagy melegben kevesebb legyen?