Mi lehet az oka annak, hogy már egy párszor több hónapot késett a menstruációm? (beszélgetés)
Szia! Nekem is volt már párszor hogy pár hetet késett, de nálam ezt a stressz váltotta ki (pl. vizsgaidőszakokban). Épp a múlthéten voltam dokinál, mert több mint 1 hónapot késett. Kivizsgált és minden rendben van, azt mondta ő is h nálam ezt a stressz válthatja ki. (Ami igaz, mert ismét sokat idegeskedek, de most már nem a vizsgák miatt..) Írt fel 2 fajta gyógyszert, amitől majd megjön és utána áttérek a fogamzásgátló tablettára, ami szerinte stabilizálni fogja ezt.
Lehet hogy neked is ez lenne rá a megoldás (amennyiben még nem szedsz gyógyszert).
Policisztás petefészek.
A pete nem érik meg, csak cisztává alakul, így nekem is kimaradt állandóan a vérzésem, de vérvételből kiderült, hogy hormonálisan sem minden oké, + a sok ciszta a petefészekben!
Végül Diane35 nevű gyógyszert szedtem másfél évig, és rendbe is jöttem.
Szerintem válts nőgyógyászt, alapos vizsgálat szükséges.
Egyik ismerősömnek egy ideig nem szuperált az egyik petefészke és kéthavonta jött meg neki.
Magar prolaktin is okozhatja a késést.
Hát megnézett igen. nincs méhnyakrák, nem voltam terhes, stb...én nemtudom, de sztem nem normális mert eddig nem volt ilyen gondom.meg az OK h 1-2 hetet késik..jó az sem ok...de h 2 honapokat..:s:s
egyébként most lehet hülyének fogsz nézni 5. zebracsikó de mi az a PCO?
Ultrahanggal megnézett?? Hormonjaidat kivizsgálta?
Nekem ugyanilyen tünetekkel PCO-m volt.
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Egy hónappal ezelőtt a menstruációm 4 napot késett, hormonális zavarom van. . akkor most hogy fog megjönni?