Mi lehet az oka annak, hogy az msn-ben a beszélgető partnerem nem látja a fényképem? (tudásbázis)
6. miku89
2009. febr. 2. 15:18
hát... több oka is lehet, bár szerintem nem az msn en a hibás...az msn en "fajtája" mind1.. lehet 8.0,8.5 vagy 9.0 ás is... csak egyszerűen : beállítások/ megjenítő kép váltása és ott tallózhat is és ott is lehet bejelölve az, hogy ne jelenítsen meg képet. ennyi :D
de am a letoltes.com- on leszedheted azt amit te szeretnél :D
5. cikicakk
2008. nov. 24. 18:49
Köszönöm a válaszokat.Másik msn-t töltött le, és most már oké,ő lát engem.Most azzal vagyunk bajban,hogy ő hogy rakhatna fel képet, hogy én is lássam.Nem olyan az msn-je mint az enyém,így nem tudok neki segíteni
4. cikicakk
2008. nov. 23. 21:11
tudnátok valami konkrét msn letöltést ajánlani,ahol már az új msnt lehet letölteni?esetleg a számát, vagy ha van betűjelét az új variációnak?
3. Burkuska
2008. nov. 23. 19:59
Új live msn kell neki is!
2. mama_gold
2008. nov. 23. 19:41
Nem "jó" program van neki feltelepítve. A régi msn programoknál még nem voltak képek. Telepítse a legújabbat, az a biztos:-))
Itt egy link, nézz szét itt:
1. cikicakk
2008. nov. 23. 19:36
Mi lehet az oka annak, hogy az msn-ben a beszélgető partnerem nem látja a fényképem?
További ajánlott fórumok:
- Férfi partnerem nem hajlandó velem házasság előtt ágyba bújni. Mivel lehetne mégis rávenni?
- Miért lájkolta a fényképemet egy pasi facebookon?
- Mit tegyek, hogy újra kívánjam a partnerem?
- Párkapcsolatban mit tegyek, hogy a partnerem ne sérüljön?
- Mi annak az oldalnak a címe ahol a fényképemen meg tudom változtatni az arcom/hajam?
- A facebookon a fényképemmel van fent egy post amit nem én írtam, hogy lehet letiltani?