Mi lehet a hasfájásom oka bal oldalt? (tudásbázis)
Igen. Nekem a jobb oldalon nyilalt, belegörcsölt, stb. a petefészek résznél.
A végbélnél jelentkező fájdalom mást jelent.
Nekem is így kezdődött anno.. egy ciszta a bal petefészekben, ami szépen ott is maradt. Egy év múlva kapcsolt a doki, hogy az talán csokiciszta (endometriózis). Egy évig nem fájt, na de utána... meg is műtöttek.
Mindenképp menj el orvoshoz, nődoki, gasztroenterológus, hogy kiderítsék mi fáj!
Nem akarlak elkeseríteni, de ha több éve ott van, az magától nem fog elmúlni.
szerintem mielobb menj dokihoz, de ne gnogyogyaszhoz, hanem belgyogyaszhoz, vagy meginkabb gasztroenterologushoz.
Ha a vegbeled is szokott fajni, es a hasad baloldalt, akkor az belproblema lesz, amit surgosen ki kell vizsgalni, mert ha nem akkor abbol eleg nagy baj is lehet.
Nagy fajdalom lehet gyulladastol, belszukulettol, divertikulozistol stbstb.
egyik sem gyerekjstek.
Amikor a méhet belülről borító nyálkahártya a hasüregen belül megjelenik, rátelepszik a belekre, vagy belenő, vagy a hashártyán vagy egyéb szerveken "megtelepszik". Ha a cisztád bevérzett csokiciszta, akkor összefügghet, igen.
Sajnos nagyon sok nőnél előfordul, csak nem tudnak róla, mert nehéz diagnosztizálni.
Ennyire fáj az a rész?
Mindenképp fordulj dokihoz, első körben nőgyógyászhoz!
Nekem ilyen 2-3 hete volt.
Lehet attól is, ha a hüvely nyálkahártyája elvékonyodik. Erre nekem adott kúpot a doki (és csak intim mosakodót használhatok), de ezeket orvosi vizsgálat nélkül nem lehet eldönteni.
Tudom, nem öröm orvoshoz menni, de vannak helyzetek, amikor nem lehet kikerülni.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Mitől lehet több napja tartó végtagfájdalmam, nehezen mozgok és a könyök felett oldalt kinövés vagy duzzanat?
- Olyan frizurás oldalt keresek, ahol az arcképhez lehet próbálni a frizurákat. Melyik az?
- Mit lehet tenni ilyen esetben?Valaki csinált 1oldalt az én nevemmel, adataimmal a facebook-on, és olyan képeket rakott fel ami törvénybe ütk
- Lehet évek óta tartó állandó tompa hasfájásom candidától?