Hová lett a pénz a bankszámlámról? (beszélgetés)
Nem tudom, hogy hol tudod megnézni. Nem ismerem a kh bank netbankját.
De miért nem hívtad már fel a bankot, hogy miért lett - az egyenleged, és abban is segíteni tudnak elvileg, hogy hol látod a függő/várakozó tételeket.
És igen, ha inkasszó várakozik a számlán, akkor negatív lesz az egyenleg.
Az inkasszó, azt jelenti tartozol valakinek,nem? Akkor tudnod kell, hogy egyszer csak érvényesítik. Miért ne lehetne este 8-kor? Én mostanában esténként kapom a fizetésem, évekig reggel fél7-kor jött. Egyik sem munkaidő. Éjjel meg ébredtem már arra, hogy lehívták a Net....x előfizetési díjat.
Gondolom, mióta elektronikus rendszer van, nem munkaidőben csinálják, mint amikor a néni az OTP-ben kézzel írogatott.
Igen, ez simán lehet.
Mi se napközben rakjuk rá az inkasszókat a számlákat, hanem reggel vagy este.
Hívd fel őket.
Az inkasszó nem zárolt tételt, hanem vagy függőtétel, vagy várakozó.
A KH bank rendszerét nem ismerem, de hasonlóan működnek a bankok.
Ilyen van?
Csak 'úgy' nem tűnik el 500 ezer Ft, akkor se, ha K&H Bank.
Mondjuk ezzel a bankkal volt nekem is rossz tapasztalatom, de nem ekkora volumenü.
500 ezerről meg pláne tudnám, ki vonja le...
AZ egyenleged ugyan úgy - 500 ezer?
Szerintem ott van, csak nem tudod, hogy hol kell nézni.
Melyik bank? Hát van itt valaki aki tud segíteni.
Leírhatnád kicsit érthetőbben, mert nekem nem sikerült megértenem.
Gratulálok mindenkinek, aki úgy érzi, hogy neki igen.;)
Tehát, ha tegnap még volt x összeged és ma már -500.000 az egyenleged és gyanakszol az inkasszóra (ami gondolom nem csak úgy beugrott, hanem várható volt), akkor inkasszó.
A függő tételek között látnod kell.
Az előbb már írtam, hogy chat vonal !!!
Mások írták, hogy telefonos ügyfélszolgálat.
Valamit próbálj már meg az itteni szenvedés mellett. Segíteni szeretnénk , mivel átérezzük a téma fontosságát de legalább valamelyik javaslatot próbáld már meg. Ennél többet itt nem tudunk tenni.
Ennyi.
Ha meg inkasszóm van, akkor semmin nem csodálkoznék.
Nem mínusz 500ezer van most a számláján?
Elolvastam újra az indító hozzászólást, hát nem egyértelmű.
További ajánlott fórumok:
- Mi módon tűnhet el egy bankszámláról a pénz?
- Ha valaki kizárólag a bankszámlaszámomat ismeri (jelszót, születési számot nem), hozzáférhet a pénzemhez?
- Kismamák, akiknek a bankszámlájukra utalják a Gyed-et! 3.-án kellett volna megérkeznie és még ma sem jött meg. Nektek is késik?
- Ebben az esetben hogyan kell utalnom pénzt az ismerősöm bankszámlájára?
- Melyik pénzintézetnél a legolcsóbb a bankszámla vezetése?
- Ha péntek délelőtt x bankszámláról y bankszámlára utalnak pénzt, az megérkezik aznap? Vagy csak hétfőn?